Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tru64
tru64 kedd, 19:32
Előzmény: #95496  Kvkrisztian
5
4
3
2
1
rice2 kedd, 19:05
Előzmény: #95489  OTP-TOP

Külön kiemelte a "védelem politikát"
16:30tól érdemes a következő 2 percet megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=w_58RmW_Nak
"Védelem politika" Szerintem ebben nem gondolhat másra mint a 4IG és a Rheinmetall együttműködésére.
Tehát várja a Rheinmetall további beruházásait itthon. Ha kicsit elgondolkodik valaki akkor tudja, hogy ott fektet be 1 cég ahol vesznek is tőle terméket. Tehát sokat nem változtatnak majd a SAFEn, csak 1 kicsit megnyirbálják és ez elég lesz a szavazók szemében abban tetszelegni, hogy fogják a pénzt.
Várja a befektetéseket és bízik abban, ha megszüntetik a korrupciót sok befektetés jön Németországból.
Azért ez a 4IGnek nagyon jó hír! Holnap akár még araszolhat tovább felfelé.
.
Én szerintem amiket Jászai lebeszélt külföldön leendő szerződések és hazai befektetéseket MP majd mind támogatni fogja. Sok károgó nagyot fog koppanni. Kop, kop...
Kawaszabi77 kedd, 19:01
Előzmény: #95493  sonos
Oké!!🤣😂
Kawaszabi77 kedd, 19:00
Előzmény: #95492  Haya76
Legyen igazad!Én annyira boldog most még azért nem vagyok!Meg nyugodt se!Időm az van,várok!Ablak ajtó nyitva,ha jön a 120 minimálnyugdij,200 szép kártya,mondtam a postásnak ma nyugodtan hozza be,nem kell csengetni se!Úgyhogy mindent leszerveztem!Ha nem vagyok itthon,akkor a fiam felveszi,az is le van rendezve!Igazad van!Mit idegeskedek?Nekem nagy tétje nincs a dolgoknak már azért!Idegeskedjen az majd,akinek van!
Kvkrisztian
Kvkrisztian kedd, 18:51
Előzmény: #95490  tru64
Igen, jogos a várakozás !
Célidőpontot tudnál hozzá kötni ?
rice2 kedd, 18:42
Előzmény: #95491  Kawaszabi77

Jászai Gellértet a hazai lakosság kb.85% nem is ismeri. (Itt a fórumokon ismert, de 1 sima mezei ember, aki nem foglalkozik mélyebben a gazdasággal nem is ismeri. Egyébként sokan még a 4IGét sem ismerik.)
Mészáros Lőrincet viszont a lakosság 99% ismeri, hallott róla. Tiborcot is sokkal többen ismerik és sokkal többen szeretnék ha elszámolna.Tiborcot és Mészit, Jászainál több mint kb.20Xosan többet támogatták. 
Itt a 4IGben, hitelek, kötvények és magántőkealapok befektetései vannak. 
Ezeket vissza kell fizetni.Telekommunikációs akvikat piaci áron kifizették. 
EU is mindent rendben talált.
Egyedül az N7 akvit vizsgálhatják. Valószínű az is rendben lesz. Ha a 4IG felfuttatja és külföldre is termel, akkor az N7 részesedés is sokkal többet ér. Az állam 25%ban tulajdonos és a 4IG SDT bérleti díjat is fizet az államnak. Tehát a nyereségből az állam majd kap 25%-ot és rendszeresen fix díjat az épületek és gépekért. Ezt is külföldi szakértők is átnézték és nem a hasukra ütöttek. Ha az állam elvenné, ugrana a bérleti díj és a sok kapcsolat, ami a gyárak felfuttatását jelentené. 
Ezt a kijelentést, hogy Jászait akarja megszívatni hülyeségnek tartom és a kicsik képzelgésének.
Mit nyerne vele? 
Épp a régi kormány emberei mentek a cégtől és lettek újak kinevezve, akik már az új kormánynak is jobban megfelelnek. Választás után is azt mondtam, hogy kell 2-3 hónap, hogy az álláspontok közelítsenek. Háttérben már tuti megy a helyezkedés a cég részéről. Szerintem nem lesz itt gond. 
Ki vágná le az arany tojást tojó tyúkját??? Ez a tyúk majd hamarosan külföldön is egyre többet tojik! :D
Rheinmetall köti sorban a szerződéseket. https://www.portfolio.hu/global/20260602/oriasi-uzletet-kotott-magyarorszag-szomszedja-szazasaval-erkezhetnek-a-pancelosok-840780
Még 1 gondolat. Eddig a károgók azt írogatták, hogy nem lesz SAFE hitel. Most azt, hogy csak azért lesz mert átírják és kihagyják a 4IGét. Tényleg nem értik, hogy akkor magukat is kihagynák? (1 kormány kihagyja a saját cégét??? NORMÁLIS? nem kell bérleti díj és a hazai cég inkább menjen csődbe, mert külföldről rendelünk, persze kell nekünk a sok ember akik elvesztik a munkájukat és a Rheinmetallt is és a sok más kapcsolatot. Még leírni is félelmetes, ha így lenne, meddig lehetne kormányon aki így gondolkodik???
és milyen megkeseredett emberek gondolkodhatnak így? 
sonos kedd, 18:33
Szia! Lé!gy pozitiv mint az Unicum! Minden jel a holdra mutat úgy hogy go to the moon!
Haya76 kedd, 18:19
Nagyon borúsan látod a helyzetünket, de van egy jó hírrem, szerintem most az egyszer tévedsz. Szerintem még a választás hatása alatt vagy. 🙂 Kifog ez kerekedni, hamarabb mint gondolnád, minden adott hozzá!
Menj egy kört holnap is, az majd segít!😉
Kawaszabi77 kedd, 18:06
Előzmény: #95474  rice2
Szerintem nem a Mészi az elsődleges célpont,hanem a Jászai,a 4IG,meg mi!A Lőrit amúgy se tudná most úgy megszivatni,mint minket!
tru64
tru64 kedd, 17:28
Előzmény: #95488  Miner
Fülescsécse célára 3200
OTP-TOP
OTP-TOP kedd, 17:25
Előzmény: #95487  Atti67
Szép záró!
A sajtótájékoztató számunkra legfontosabb mondata:
A német befektetések és a magyar tudás együtt fantasztikus dolgokra lehet képes, akár a kutatás-fejlesztés, akár a védelempolitika terén.!
VÉDELEMPOLITIKA, nem hadipar lett említve. Azt sok szavazó értené, vért, cirkuszt követelne. 
Volt elég 1.5 hónapig. Ez már a nagyfiúk (Rhein, Lockh, Northrop stb.) terepe. 
Haladnak a tárgyalások. Ez már politika!
Amit vártunk, a (kötelező) boszorkányüldözés után, a jogos érdek mentén elmúlt a gonosz 4IG-zás. Marad az ország / EU érdeke: erős védelmi képességek mielőbbi kiépítése. 
Ebben vagyunk/leszünk jelentős szereplők. Nem véletlen kötött már egy NATO tagország szerződést a 4IG-val. Érkeznek sorban a többiek is. 
MP megerősítette, hogy hamarosan a kormány leül a legnagyobb német befektetők képviselőivel, hogy megbeszéljék, mi az, ami jó a kapcsolatokban, és min tudnak javítani. Súgok.. pl. nem ekézni a Rheinmetall egyik legnagyobb befektetését..
Merz elmondta sürget az idő a következő ciklus forrásainál a felhasználási lehetőségek meghatározása kapcsán. Itt számít MP-re is. Fel fognak pörögni az események várakozásaim szerint már e hónapban.
A 15-ei hadipari expón még tárgyalások lesznek valószínűen, kapacitáslekötések/szándéknyilatkozatok pl.
Ezek tudtában akár ott, akár a 23-ai csúcstalálkozón jöhet bejelentés, új szerződésről, vagy a SAFE-ről is.
O. Anita elmondta ez jár nekünk. Hülyék lennének kihagyni!! Anita, Kapitány, MP, Vitézy, Kármán stb. Ezerrel dolgoznak, hiába nem epült még meg 3 hét alatt a reptéri vasút.. Pedig sokan már azt várnák..
Adalék.. Múlt pénteken 2MRD EUR kapcsán Vitézyt említette MP, hogy a közlekedés kapcsán örömmel fogja Dávid elkölteni.
SAFE-nél is kapcsolódó beruházások (hidak, utak stb..) finanszírozására is jut elegendő.
Kell a kormánynak a pénz. Nyilvánvaló!
Várjuk, hogy komoly források elköltésében kap a holding kiemelt szerepet. Egy szikra elég az árfolyamrobbanáshoz..Máltán is ez történt nemrég.
Volt 17%-os nap. Ki tudja lesz-e annál nagyobb napi emelkedés idén..?
Ez is a tőzsde bája. 2.500 felett elmélkedünk tovább🙂
Miner
Miner kedd, 17:20
Nagyon bíztató az alakzat minden időtávon, még havin is. Ha valaki nem köp bele, akkor egy gyönyörű trendfordulónak lehetünk tanúi.
Atti67 kedd, 17:07
Előzmény: #95486  Miki71
Nagyon szép lett! Holnap folyt.köv.
Miki71 kedd, 17:06
Záró: 2360
Kata726
Kata726 kedd, 17:05
Z 2360
sprint53 kedd, 17:04
Előzmény: #95483  Kata726
Érthető
Kata726
Kata726 kedd, 17:01
Előzmény: #95482  rice2
Te konzekvens vagy, az biztos. Irigylem a hidegvéred, nálam azért havonta pár nap agybaj elkerülhetetlen!😆😆😆
rice2 kedd, 16:59
Előzmény: #95480  Kata726

Jogos. Az én véleményem változatlan. Ha rendeződik a helyzete akkor várhatjuk az újabb csúcsokat.
Ezt mondtam 2000 alatt, 3000 felett és most is.
2360ft és 500milla alakul a forgalom is :D
Kata726
Kata726 kedd, 16:55
2380-ig 26k eladó, az egy kicsit sok lesz mára.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek