Külön kiemelte a "védelem politikát" 16:30tól érdemes a következő 2 percet megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=w_58RmW_Nak "Védelem politika" Szerintem ebben nem gondolhat másra mint a 4IG és a Rheinmetall együttműködésére. Tehát várja a Rheinmetall további beruházásait itthon. Ha kicsit elgondolkodik valaki akkor tudja, hogy ott fektet be 1 cég ahol vesznek is tőle terméket. Tehát sokat nem változtatnak majd a SAFEn, csak 1 kicsit megnyirbálják és ez elég lesz a szavazók szemében abban tetszelegni, hogy fogják a pénzt. Várja a befektetéseket és bízik abban, ha megszüntetik a korrupciót sok befektetés jön Németországból. Azért ez a 4IGnek nagyon jó hír! Holnap akár még araszolhat tovább felfelé. . Én szerintem amiket Jászai lebeszélt külföldön leendő szerződések és hazai befektetéseket MP majd mind támogatni fogja. Sok károgó nagyot fog koppanni. Kop, kop...
Legyen igazad!Én annyira boldog most még azért nem vagyok!Meg nyugodt se!Időm az van,várok!Ablak ajtó nyitva,ha jön a 120 minimálnyugdij,200 szép kártya,mondtam a postásnak ma nyugodtan hozza be,nem kell csengetni se!Úgyhogy mindent leszerveztem!Ha nem vagyok itthon,akkor a fiam felveszi,az is le van rendezve!Igazad van!Mit idegeskedek?Nekem nagy tétje nincs a dolgoknak már azért!Idegeskedjen az majd,akinek van!
Jászai Gellértet a hazai lakosság kb.85% nem is ismeri. (Itt a fórumokon ismert, de 1 sima mezei ember, aki nem foglalkozik mélyebben a gazdasággal nem is ismeri. Egyébként sokan még a 4IGét sem ismerik.) Mészáros Lőrincet viszont a lakosság 99% ismeri, hallott róla. Tiborcot is sokkal többen ismerik és sokkal többen szeretnék ha elszámolna.Tiborcot és Mészit, Jászainál több mint kb.20Xosan többet támogatták. Itt a 4IGben, hitelek, kötvények és magántőkealapok befektetései vannak. Ezeket vissza kell fizetni.Telekommunikációs akvikat piaci áron kifizették. EU is mindent rendben talált. Egyedül az N7 akvit vizsgálhatják. Valószínű az is rendben lesz. Ha a 4IG felfuttatja és külföldre is termel, akkor az N7 részesedés is sokkal többet ér. Az állam 25%ban tulajdonos és a 4IG SDT bérleti díjat is fizet az államnak. Tehát a nyereségből az állam majd kap 25%-ot és rendszeresen fix díjat az épületek és gépekért. Ezt is külföldi szakértők is átnézték és nem a hasukra ütöttek. Ha az állam elvenné, ugrana a bérleti díj és a sok kapcsolat, ami a gyárak felfuttatását jelentené. Ezt a kijelentést, hogy Jászait akarja megszívatni hülyeségnek tartom és a kicsik képzelgésének. Mit nyerne vele? Épp a régi kormány emberei mentek a cégtől és lettek újak kinevezve, akik már az új kormánynak is jobban megfelelnek. Választás után is azt mondtam, hogy kell 2-3 hónap, hogy az álláspontok közelítsenek. Háttérben már tuti megy a helyezkedés a cég részéről. Szerintem nem lesz itt gond. Ki vágná le az arany tojást tojó tyúkját??? Ez a tyúk majd hamarosan külföldön is egyre többet tojik! :D Rheinmetall köti sorban a szerződéseket. https://www.portfolio.hu/global/20260602/oriasi-uzletet-kotott-magyarorszag-szomszedja-szazasaval-erkezhetnek-a-pancelosok-840780 Még 1 gondolat. Eddig a károgók azt írogatták, hogy nem lesz SAFE hitel. Most azt, hogy csak azért lesz mert átírják és kihagyják a 4IGét. Tényleg nem értik, hogy akkor magukat is kihagynák? (1 kormány kihagyja a saját cégét??? NORMÁLIS? nem kell bérleti díj és a hazai cég inkább menjen csődbe, mert külföldről rendelünk, persze kell nekünk a sok ember akik elvesztik a munkájukat és a Rheinmetallt is és a sok más kapcsolatot. Még leírni is félelmetes, ha így lenne, meddig lehetne kormányon aki így gondolkodik??? és milyen megkeseredett emberek gondolkodhatnak így?
Nagyon borúsan látod a helyzetünket, de van egy jó hírrem, szerintem most az egyszer tévedsz. Szerintem még a választás hatása alatt vagy. 🙂 Kifog ez kerekedni, hamarabb mint gondolnád, minden adott hozzá! Menj egy kört holnap is, az majd segít!😉
Szép záró! A sajtótájékoztató számunkra legfontosabb mondata: A német befektetések és a magyar tudás együtt fantasztikus dolgokra lehet képes, akár a kutatás-fejlesztés, akár a védelempolitika terén.! VÉDELEMPOLITIKA, nem hadipar lett említve. Azt sok szavazó értené, vért, cirkuszt követelne. Volt elég 1.5 hónapig. Ez már a nagyfiúk (Rhein, Lockh, Northrop stb.) terepe. Haladnak a tárgyalások. Ez már politika! Amit vártunk, a (kötelező) boszorkányüldözés után, a jogos érdek mentén elmúlt a gonosz 4IG-zás. Marad az ország / EU érdeke: erős védelmi képességek mielőbbi kiépítése. Ebben vagyunk/leszünk jelentős szereplők. Nem véletlen kötött már egy NATO tagország szerződést a 4IG-val. Érkeznek sorban a többiek is. MP megerősítette, hogy hamarosan a kormány leül a legnagyobb német befektetők képviselőivel, hogy megbeszéljék, mi az, ami jó a kapcsolatokban, és min tudnak javítani. Súgok.. pl. nem ekézni a Rheinmetall egyik legnagyobb befektetését.. Merz elmondta sürget az idő a következő ciklus forrásainál a felhasználási lehetőségek meghatározása kapcsán. Itt számít MP-re is. Fel fognak pörögni az események várakozásaim szerint már e hónapban. A 15-ei hadipari expón még tárgyalások lesznek valószínűen, kapacitáslekötések/szándéknyilatkozatok pl. Ezek tudtában akár ott, akár a 23-ai csúcstalálkozón jöhet bejelentés, új szerződésről, vagy a SAFE-ről is. O. Anita elmondta ez jár nekünk. Hülyék lennének kihagyni!! Anita, Kapitány, MP, Vitézy, Kármán stb. Ezerrel dolgoznak, hiába nem epült még meg 3 hét alatt a reptéri vasút.. Pedig sokan már azt várnák.. Adalék.. Múlt pénteken 2MRD EUR kapcsán Vitézyt említette MP, hogy a közlekedés kapcsán örömmel fogja Dávid elkölteni. SAFE-nél is kapcsolódó beruházások (hidak, utak stb..) finanszírozására is jut elegendő. Kell a kormánynak a pénz. Nyilvánvaló! Várjuk, hogy komoly források elköltésében kap a holding kiemelt szerepet. Egy szikra elég az árfolyamrobbanáshoz..Máltán is ez történt nemrég. Volt 17%-os nap. Ki tudja lesz-e annál nagyobb napi emelkedés idén..? Ez is a tőzsde bája. 2.500 felett elmélkedünk tovább🙂
Jogos. Az én véleményem változatlan. Ha rendeződik a helyzete akkor várhatjuk az újabb csúcsokat. Ezt mondtam 2000 alatt, 3000 felett és most is. 2360ft és 500milla alakul a forgalom is :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.