Mondanám, hogy OFF, de nagyon nem. Munkámból kifolyólag találkoztam a 4IG egy vezetőségi tagjával, és tőle tudtam meg, hogy JG tegnap Kairóban találkozott az egyiptomi miniszterelnökkel, és év végén kezdik a tengeri kábel lefektetését, ami várhatóan már 2026-ban el is indul. Elmondta, hogy az ő ötlete volt, mert az eddigi kábelek Olasz- és Franciaországon keresztül mentek, hosszú volt az út, és ennek nagy a jelentősége. Ez most egy nagyon előre mutató projekt lesz. Nagyvonalakban ennyi, amivel üzleti titkot nem árultam el.
mindenki a saját pénzével játszik és kockáztat, ezt csak azért mutatom, hogy mérlegeljünk. Filus nem érdekel, neki mindig erre és arra is mehet a teóriája! A tegnapi nap után borítékolható volt ez a kis dupla alj a támasz környékén! Igazából ez nem dupla alj alakzat, csak esetleg rövid tf-n jó indulattal! A lefelé trend is cikkcakkban halad, mint felfelé, erre már felhívtam a figyelmet. Vagyis abc formátum! Úgy néz ki, hogy már van egy nagyobb B" szakasz és a C" következik! Előfordul, hogy dupla aljnál van a C", de mindenképpen az A" alatt lenne a helye! Ezzel számolunk a tervezésnél. (elmélet) Egész 161.8-ig is lemehet extrém esetben!
Szóval ha hígítunk, akkor érdemes hagyni lóvét még. Ki tudja mit hoz a pingvin...! Tuti nincs a tőzsdén és a ta-ban sem, de a nagybüfik nem hülyék a ta-hoz! A robotba meg nem hasból "táplálják" az algoritmust... Ja még a dupla aljról. Itt a fő trend emelkedő, vagyis csak dupla csúcs lehet, ha lesz.. Rövid tf-n, van már csökkenő trend kialakulás, de ez a másodlagos része..
Aki érti, azt tudja, ha újból az aljhoz érünk netán és lekonyul, akkor nem kéne a késeket mindjárt elkapni! Gari nincs!
Wort nem nehéz megjegyezni egy olyan sztorit,mint ami akkor volt(400 Ft alól 5000 Ft fölé ment ez a papír 9 hónap alatt!)Ha részese volt az ember ennek!😊
Kosto, olyan vagy, mint a viccben a vádlott! A bírónő kérdezi: vádlott mit csinált maga 2019 június 23.-án 13-órakor? Bírónő, én éppen a naptárt és az órámat néztem! :)))) R 3845
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.