tanítani lehetne, vagy lehet tanítják is a broki képzőben ezt a jelenséget, nekem nagy összegek égnek el, magamhoz képest, de mégis gyönyörködök benne, ahogy rajzolják a chartot. Nem kispályások gyűjtik.
amúgy lehet még pár hét, amíg jön valami komoly hír és kell is neki, ha addig itt kicsit elidőzünk, párszor még eljátszthatják ezt, csak az amplitúdó lesz egyre kisebb, szvsz
Voltak itt ilyenek, meg nyitóban már nem tudtál eladni, mert napi limittel bent állt rengeteg eladó! Az azért más volt! Most könnyebb lekereskedni szvsz! Hozzá is teszem nem is adtam, nem is vettem ma! Én csak ücsörgök benne és forgolódok mint Ferike a repülőnapon! :D R 3840
furcsamód most a beverésben együtt mozogtunk a Rábával, mintha valaki a háttérben generálta volna, hogy felpörgesse az eseményeket, és a tankolást, esetleges pánikkal. Egyelőre nem jött össze neki úgy, mint legutóbb, az igazán kapkodósak most már kiestek szerintem, majd felfele megint jöhetnek a kapkodással, jó hajtóerő lesz (-:
Férjem mesélte, hogy még split előtt egyszer volt olyan, hogy felhúzták 5000ig, napi limittel emelkedett napokig, majd 3 nap alatt beverték 3500 alá! Kemény lehetett, biztos ezektől fáradt bele. Nekem ez viszont A LEHETŐSÉG!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.