Szia! Ügyes vagy! Hétfőn én is adtam el más részvényt és vettem 4ig-t,(2950)eddig bejött!! Már nem merek venni többet,kezdek parázni:))Kérdeztem a privátbankáromat,hogy mit gondol? Halvány lila gőze sincs!!Szerinte minden benne van felfelé és lefelé is. Várok még!
Nézzétek meg a többi blue chip zárását. Mindegyikben volt nagy forgalom a végén, amit ennél a részvénynél nem tudnak kivitelezni, ezért a napi erős forgalom. Tehát BUX kosár át súlyozás várható.
Szerencsésnek mondhatom magam. El tudtam adni 3420-on az összeset. Visszajött a bukta pénzem. Mostmár indulhatok a kamatokért:-) Remélem még lesz alkalmam visszajönni! Sok sikert mindenkinek!
Egy emelvényen láttalak magam előtt ahogy elő adod ezt a szónoklatot. Nem nehéz vele azonosulni főleg annak aki sok évet végig gürcölt már. Sajnos nekem még messze az elég mikor abba hagyhatom. 12 000 a célár ha az meg van többet nem zsákmányol ki senki
Szia Orbi!!!!Szeretünk!!!Legalábbis én biztos!!Kerülj elő azért,ha nincs is papirod,alapember vagy itt régóta!!Meg más papirokba is remélem találkozunk!vigyázz magadra,sok sikert,minden jót!!Gratula,hogy sikerült megcsinálnod,amit akartál!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.