Nem is emlékszem mennyi osztit kaptunk,talán 27ft volt,a másikra nem is emlékszem fejből!Itt ha lesz legközelebb,akkor minimum 200-250ft lesz szerintem adva!A MOL-t verni fogja az oszti is!Lassan az árfolyam is olyan szintre megy!Nagyon kemény volt az elmúlt 1 év itt eddig!Ha csak 5% oszti lesz majd,az is 150ft lesz minimum addigra!Úgyhogy 3x annyi osztit minimum kapsz évente,mint amennyibe beszálltál a papirba!Ha jól számolok!Engem meg megrántottak matekból(is),lehet nem pontosan számolok!Rábát nem adom el,+1 millió lett volna pár nap alatt még!volt még párezer papirom,amit kiszórtam!Stabilan emelkedik a 4ig hetek óta,megingás nélkül,komolyabb korrekció nélkül eddig!Így állunk itt jelenleg most!☆5-ös a cégnek a munkája!Nekem ez kicsit sok,elmegyek kerülök egyet a mocival,majd délután ránézek mi van!Kezd Opus szag lenni itt!Első komoly megálló ott 110-röl 420 körül volt,onnan tört le 360 köré egy megállóra!Úgy is 3x-ott!itt az 800ról 2600 környéke lenne!Brutál sztorik vannak mostanában,ez mind történelem lesz pár év múlva,amik mennek!Úgyhogy mindenki benne van a történelembe is most!Ha évek múlva 6-8000 ezer lesz,ahogy jósolod,akkor 5%-al is minimum 300ft/db oszti lenne!!Én nem merek jósolni semmit mi lesz,de kíváncsi leszek!Ennyi mára nekem,sakkoznom kell délután a városi bajnokságba is,arra készülök majd délután!Sok nyerőt mindenkinek!
Pedig, szerintem , de, nagyon is...Ahogy megismertem az írásaiból, nekem az jön le, hogy nagyon szereti a családját, (le-és felmenőit ). Azon kívül, biztosan sok barátja, haverja lehet, akiknek segít, ha kell. ( a többi csak a felszín... ! )
Múlt héten írtam,a legutóbbi split előtt 5000 Ft volt a rv ár! Mindez akkor úgy,hogy fundamentumokból a töredéke sem volt a cégben! Most kerülnek értékek a cégbe, és még a folyamat elején vagyunk!A cég egy multi lesz,nem csak EU-s szinten! Az izraeli, amcsi(Űr)arab (IT,MI)piacokon ott van(lesz!).A Rábás ügylettel, a cseh cég bevonásával további nemzetközi terjeszkedés valósul meg!!!Ha korábban fundák, és ennyi piac, és szegmens nélkül tudott 5000-re felfutni a rv ár, akkor most hova mehet fel?😉
Érik a szőlő,hajlik a vessző,bodor a levele!Egy gazdag legény,szántani menne,de minek?Nem kell szántani!Egy új jacht,horgonyt fel,haverok,buli,Fanta!Irány Monacó,onnan Jamaica!Azt át Maldivra pár hetet!Kell egy jó gucci fürdőgatya,egy jó szakács a hajóra is,kész!Én egy új Bugattit is lerendelnék gyorsba,csak hogy ne szarral guruljak,mikor hazatérek!
Ő nem szorozza ki, mert a cél lebeg a szeme előtt, hogy 6e-8eft lesz az árfolyam és évente 440-50milliárdot kivesz majd az osztalékból. Én kb. 2-3 éve írtam, hogy a 40ft-os részvényeim után 40ft-ot szeretnék majd kivenni osztalékból évente, ha a cég nyereséges lesz. Remélem már 2027ben többet kapok :D
Ezt már nem a NEResek veszik. Szerintem a baráti kezek tolták 1000 fölé és ott még 2000 alatt porszívóztak. Most már a spekik is itt vannak (ahogy írtam is régebben, hogy 2100 felett majd jönnek és gyorsulhatunk is) és pár nagy is. Szerintem majd a Rábából és a Telekomból is jönni fognak sokan. A lényeg, hogy sok kicsi eladta és hiába emelkedünk "nagyot" nem adják be a papírt. Ha majd a novemberi jelentés után pár elemző (1 cég a 4IGtől várja a legnagyobb emelkedést az egész K-EU piacon és nagyon alulértékeltnek tartja) ajánlani fogja a papírt, jöhet a felértékelődés és talán a helyére kerül az árfolyam ami szerintem 3,5ft-4,5eft-os szinteket jelent 1 éven belül. Utána is folyamatosan fog javulni a cég még évekig. 4-5 év tuti és ezt a javulást majd az árfolyam is leköveti. Hol lesz akkor az árfolyam, ezt most megtippelni nem is lehet. 2300ft és 555milla Történelmi max: 2305!!!!!!!!!!! Hol vannak most azok a rövidlátók akik 600-800közt elszórták? Sokan bánkódhatnak. Több Deltásnak írtam a fórumukra régebben, hogy cseréljenek, de ők is a 600-800 szinteket drágának tartották. Hát...???
Öröm látni, hogy a kedvenc 4IG részvényünk ilyen jó erőben kezdi a hetet! Nem hiába bizakodtunk ennyire és tartjuk vasmarokkal 😁 Továbbra is azt mondom, hogy az indián nyár a 4IG-ben lesz a legszebb 😉🧙♂️ ✈+🐂🚀+🐮+🚀🐃+✈
NER központ a 4ig központnak:Toljátok a kakaót,nemsokára ikszelés!!4 ig központ az űrhajónak:Gázt!Gázt!!Űrhajó az irányitótoronynak:vettük központ!Hajtóművek magasabb fokozatba!Mint forrókés a vajon,úgy megyünk át itt a 2100,2200-on!Nem kell beszarni!De ha valaki be is szarik,már az se számit itt!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.