Rég visszavette,csak nem az ő nevére!Meg szerintem nem is 60.000 volt neki,a nevén volt csak annyi!Szerzett pár panellproli szavazót,akik még hisznek a mesékben,ennyi történt!Stabil a papír,nem kell izgulni!1800 a régi 800!Nemsokára 🚀 újra!Addig meg lehet gyűjtögetni,ezen a szinten!
"tisztul a papír"... könyörögve kérem, magyarázza már el nekem, hogy mit akartok ezzel mondani??? még egyszer: lófasz forgalom, tehát nagyon alacsony darabszám melletti kereskedésről beszélünk.... most egy hetes forgalom sincs annyi, mint a növekedés alatt egy óra alatt volt.... szóval újra kérdem: mitől is tisztul a papír???? ne nevettessük ki már magunkat!
Én ráérek. Nekem is 40 forintról van nagy része.Más bevételem is van,nem csak a nyagy hasznot várom sóvárogva.. Adják! Legalább tisztul a papír és utána nagyobbat emelkedik!
Tuti, hogy sokan ki akarnak szállni a választásokig. Szerintem pont azért is stagnálunk. Valakik szépen porszívózzák az elszórt részvényeket. Minek vennék drágábban, ha itt 1800 felett kicsivel mindig jönnek eladók? A BÉTen 70% cégekbe már a NER az úr. Ha így nézzük össze kéne omlani a választások miatt a BÉTnek, de nem fog. Ez olyan lenne mintha az ország összeomlana, mert a NERes cégek nem kapnak munkát. Ez kivitelezhetetlen és egyébként a tőzsdei cégekhez lehet legkevésbé hozzányúlni. Egyébként a véleményem szerint, itt van a legbiztonságosabb helyen a befektetett tőke. Sokaknak csipi a szemét a 4IG, mert az elmúlt években a legtöbbet emelkedett. sokan ezért haragudnak rá, mert korán kiugrottak, mert nem ismerték fel, hogy nagy céget akarnak építeni. mára kijelenthető, hogy az ország egyik legnagyobb cége épül és még a felénél sem tartanak. más árfolyamok lesznek itt 3-5 év múlva. (Többszörös!) 1824ft Azért azon érdemes elgondolkodni, hogy Magyar Péter miért csak 4IGét tartott? Ráadásul 60edb-ot. Nem kis pakk egyben. Valószínű ő is láttja a jövőt a cégben. Politika miatt pedig természetes, hogy a választások előtt rádumál és fenyeget, mert így tud szavazatokat nyerni.
Téged is csak akkor zavar a politika,ha mp kritizálják. Most miért nem törlöd a szemetet?? Megérdemelnéd,hogy a választásokig csak essen az árfolyam,hogy az ilyen képmutatók,mint te is,ne tudjanak kiszállni a zsíros NER pénzel..Hogy utána fröcsöghessetek,hogy lopás,lopás! Szánalom..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.