10M forgalommal, azaz forgalom nélkül 15 pont felfelé. Ez kottából u.a., mint tegnap reggel 598-612....remélem most tovább megy és nem a -20 lesz a nap vége.
Amit írsz az hulyeség. En sem kedvelem a NER-t, sot még a vezérunket sem, remélem MP kirúgja ezt a tolvaj Putyint szopo mafiát , de mindenki, aki vett Opust vagy 4iG vagy akármit a saját pénzét kockáztatta. Képzeld, a vonaton sem veszek jegyet, sot még a rezsi "sporolást" sem fizetem vissza, mert ha a vezérunk így és minden áron akarja a menteni a hatalmát és vagyonát, én csak azt tudom csinálni, hogy MP fogom választani. Mert azt fogom !!!!
Vannak bajok..... Kérlek írj egy jellemzést a másik oldalról is, kíváncsian várjuk, hogy azt miként látod. Egyébként mi f*sznak politizálsz egy tőzsdei papír topikjában? Válassz egy másik fórumot, vannak ilyen ömlengős, köpködős, gyűlölködős topikok.
Ezt "Aputól" tanultad gyanítom, hogy aki máshogy vêlekedik, vagy 320-as Opusnál nem tapsolt pl a kórussal X êv után, azt hallgattasuk el, k.ssoltassuk be, tegyük tönkre.. Igen sok rezsim így gondolkozik, de van aki nem. Sőt lehet soros hálózatos is vagyok🤣 Plusz ez egy nyílt fórum.. Köszönöm, hogy leirhatom a gondolatom, mégha nem is tetszik. Van mára is munka, szóval jó kereskedêst!
Nem haragszom, bár szerintem nem vagy pszichiáter, szóval a kórkêped hagyd meg max barátaidra, családodra. Nincs gyűlőlet, az mérgez. Meglepetés van, hogy mennyi EU-s pênz nem jön, de jöhetne a nagy szuverenitási harcunkból, de Jászai is pl egy nyíltan nácival(Muskêtás) parolázik, vityusz nyiltan melegellenes, de êrdekből Alice Weidel jöhet simán, szivarványcsaladoskênt.. A rendszer pökhendisêge, hazugságaik nem szimpatikusak. Még meg nem gazdagodtunk belőle, mert 4 êvig itt is hazudtak, de több más rêszvênnyel együtt alakul a saját vállalkozás. Ki írta, hogy be akarom dönteni? Megteszi azt majd a nêp, hiszen a magyar az EU legszegênyebbje. 15 év alatt ezt is megcsinálták. Taps!?. A pênznek nincs szaga, Opus piaci alapú, az elhazudott 4 évet ki fogjuk velük fizettetni árfolyamba. Az, hogy van a Nernyalással szembeni vêlemêny is, tudok egy rezsimbem meglepő..de van ilyen is. Sok sikert!
Ne haragudj, de nem értelek. Gyűlölöd a NER-t, de mégis az ő papirjukon gazdagodtál és akarsz újra gazdagodni. Nincs itt egy kis ellentmondás? Ha be akarod dönteni a rendszert, add el az összes részvényed hiszen Te elméletileg azt szeretnéd, hogy a NER vagyon csökkenjen. De nem, épp ellenkezőleg, abban reménykedsz felmegy a részvény ára vagyis Lölö még gazdagabb lesz. Komoly skizofréniára vall ez.
Jelentés után lesz egy könyv szerinti érték és egy új célár.Azt majd segít eligazodni a zavarosban.Addig sajnos mi vakon vagyunk,Magyar Peti lehet már tud valamit.
NEW OPUS GLOBAL