Az erstêt pedig bojkottálni tessêk, 3 êvig fejlesztês,mobilappos, pc-s leállások. Ezért mi már jó páran elmozdultunk. Van itt más brókercég is, ami hasonló árak mellett nem szívatja szênnê a befektetőit.. Páromnak megfogadtam, hogy 647 Ft fölött Lö(Lő)ncshúsról pástêtomra váltunk. Remélem 60 napos határidővel tudja vállalni Koppány, Erste, piac, chatszobás spekik, hogy 650Ft fölött levegőzzön a papír. Van itt azêrt öröm is. Lassan kész a halvacsora🙂
Hasonlóan látom, írtam is már, hogy van aki autóvezetéshez ês újsagolvasáshoz is csupán egy szemüveget használ&sok dolgot lát/nem lát A NERnyalók figyelmêbe ajánlott cikkek is születtek ma.. A dagi bohócnak (orbit rágó) lêpnie kellett, így tonit, gulyásgerit gyorsan meg is fosztotta hatalmától ma, ahogy erről cikk is szól.. https://m.hvg.hu/360/20250225_Orban-kormany-Rogan-Gulyas-Lantos-Nagy-Amerika-szankcio-titkosszolgalat-digitalis-allampolgarsag Hogy miért..? USA ha befektet ide, orbáncfű örül. Akarata is, hogy többet fektessenek ide a jenkik, akik nem engedhetik, hogy a befektetésüket ellopják utolsó senkik.. Nyilatkozta is vikirics, hogy dolgoznak a nagy export, több Amcsi befektetés elêrêsên. Tonit pedig ismeri, mint a rosszpênzt, aztán nem akarja, hogy az üzleti renomêt tovább rontsa.. Elég botrány ez így is, hogy anti(talentum) a listán, Feri figyelőlistán. Tudom, van akinek szentház a ner, fórumon is olvasható. Talán otthon a kertben mêg 1 kis kápolnát is lehetne emelni a hozzájuk való fohásznak, mert oly becsületesek.. Erste is kedves bagázs. Fibonacchi, Farkasfu vonalai pedig ha tetszik ha nem ismét elêg magas pontosságot mutatták.. Összességében, minêl jobban tud az Opus az állam Cs.csêtől függetlenedni, piaci lábon állni, mi is annál jobban örülünk. Amíg viszont tónik, ügyvédjeik pl bennfentesen kereskednek (talán valami büntetés is jutott), vagy hablatyárpi meg sem tudja már a pénzét számolni, addig nehêz lesz az új csúcs.. Bár nem adjuk fel. A pêknek lehetséges válasz, hogy mire emelkedett 647-ig? Arra, hogy a piac úgy döntött.. fog máskor is úgy dönteni még, hogy nem egy fórumbelinkre hallgat.. Korrekció, certi, nem lényeg hosszabb távon. Biztosabb kezekben legyen minêl több papír, jó eredmények mellett. Koppány, Te jogász vagy, de ügyes. Ha elmúlt a torokfájásod, közgyűlésen valami igazán jó hírről a befektetőknek kêrjül beszêlj. Köszönjük!
Ha rám hallgatsz lépj ki közülük.Az elkövetők balos libernyákok voltak.Holnap elválik jönnek még ide,de a mol és ricsi gyilkolását még biztos folytatják.
https://invst.ly/19518q Hol vannak az okosok akik azt regélték , hogy a az árfolyamot nem érdekli a pingvin??? Pedig odaskicceltem , hogy "tegyé alá stop-ot" Madár 576 és közel az MA 50 :))))) Jaaaa, felfele tévedtem vagy 5 pontot az RSI miatt:)))) Na hajrá!
Azt gondolom ideje elhozni a befektetési számláimat az Erstétől. Másokat is erre biztatok, aki ott van még. Talán 50-60 befektetési ügyfélszámla elvesztése ráveszi az Erstés vezetést, hogy elvegye a kiskakasok kedvét a magánakcióktól. Rontják a cég renoméját.
Azért a jó kva anyjukat az erstes fiúknak. Legyen ez a legnagyobb élvezetük! Üdv azért az mnb-nek, így kis betűkkel, mint az erste! :( Remélem tiltanak!
NEW OPUS GLOBAL