A Ricsikre nem kell hallgatni. Ők mindig jósolgatnak, de többször lőnek mellé mint telibe. Amikor épp eltalálják akkor 800 bejegyzés készül hogy ők mekkora királyok amikor meg nem kussolnak
Szerintem nem fogod megbánni, hogy tartod a papírt. Jövő héten akár meg is lehet ahogy ugrál az árfolyam. Bár én ürülnék ha még pihenne a papír itt, de kétlem hogy itt marad. Még jelentés előtt fel fogják újra húzni az árfolyamot
Te biztosan jobban tudod nekem fáj-e 😀 neked biztosan fájna ez most ki is derült.... Elég régen tőzsdézem és nem kerestem volna 5,10,20xos pénzeket, ha érzelemből feketetném be a pénzem. Meghagyom nektek a buta ugrálósdit a 10%-ért. Amikor 2020-ban beszakadt a tőzsde, akkor is láttam elég nagy mínuszt virtuálisan ( konkrétan( -85%), de ma ugyanazzal a papírral 700% pluszban vagyok, és még további emelkedést várok.
Akkor én nagy paraszt vagyok, hogy józan ésszel kiszúrtam a kettősséget, és a felbeszélést, a dezinformációt… huhh, megyek is a földekre… Ja, nélkülem éhen halnál?
bizonyára már többek fejében megfordult, hogy nem a kisbüfik kedvéért csinálják ezeket a forgalmakat nap, mint nap. ahogy látom, akkor a 310-en bedobom a 2 x 1500 db, csak a tihanyi kacsáknak dobott kenyérhéj. itt nagyobb halra megy az etetés. rémélem szép lesz a Q2-Q3. közben/utána irány London. ott is bedobjuk a cájgot. a barna kék lesz, a mostani 0,78-ból 3 euró bújuk elő és jön az új vitorlás aligán ;)
NEW OPUS GLOBAL