Mert kivettem a nyereséget, és úgy voltam vele, a többi maradhat, akár fel, akár le megy. Köszönöm a jelzőt, kérném legközelebb akkor használni, ha én is hasonló szinten állok hozzá! Köszönöm .
https://invst.ly/1183ix Nálam továbbra is lefelé néz ki, 220 lehet az alja, Boli alsó is kb feljön addigra odáig, és ott a szint a 210-220 közötti építkezésből is. Addig nem gondolkodnék beszállón
Olvastál engem gondolom eddig is..Láttad a tegnapi beírásokat, hogy nem érzitek a súlyát annak hogy mit jelent a 300 as záró. te mint nagy TA-s vehetted a lapot hogyha a támaszt visszateszteljük 2szer 3 szor...mi történik.Nem megyek bele jobban de 220 és 180.... akinek 100-150 ről van papirja leht jobb ha realizál...a haszonnal meg bohockodjon napizzon. Vag yszálljon át Appeninnbe jobban jár...
A szakértő úgy fogalmazott, hogy a magyar piacon elég sok olyan
mozgás van az utóbbi időben, amit nehéz indokolni; példaként említette
az Opus árfolyammozgását is. Kiemelte ugyanakkor, hogy az OTP jól
teljesített, összhangban az európai bankszektorral.
Véleménye mindenkinek lehet, szerintem nem rossz, hogy megosztod az infókat, bár, persze van itt olyan is, aki ,,nem” ismeri a másikat, de Szerdán reggel megálmodódja, bátoran az eladást😂🤔Lelkiismerete rajta, legyen. Csak lebuktatták. Ennyi. Oszd meg továbbra is, legyél tárgyilagos, a chat oszlopos tagja, hogy előre nézzünk, ne hátra/ hátra azért, hogy tanuljunk belőle/ Köszönöm👍👏
Én holnap húzok haza,reggel betankolok Ozujskoból meg Karlovackóból a haveroknak meg a rokonoknak!had vedeljenek!én úgyis csak akkor iszok szeszt ha be vagyok baszva!de az ritka!
Törölt felhasználó2023. 08. 30. 18:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
te figyelj már opus topik ahgyd a butaságaidat máshol...
NEW OPUS GLOBAL