Alapjában véve rendes embernek látszol!Nem tudom mi válthatta ki belőled ezt mérhetetlen irigységet és rossz indulatot!Nem tudsz örülni mások sikerének?Nincs benned mi tudat!Mi országunk!Mi részvényünk!STB!!
Valahogy jobban éreztem magam addig amíg a politikát bele nem vitted. A kereskedésnél egy kicsit el lehetne vonatkoztatni a politikától nem? Itt most úgy gondolom sokat örülünk ennek a trend fordulónak és személy szerint nem hiányzik ebből a jobb és bal oldal, csakis az árfolyam!
Ha emelkedik akkor venni kell, nem kell szarozni. Nekem is volt vagy félmillió darabom annó, hittem benne, bejött, pedig akkor nagy többségben voltak az átverést jósolók. Most is gondolkodtam a 100 környéki beszálláson, de aztán nem léptem meg, mert nem láttam hogy mitől fordulna, meg full tőkével nem is mertem volna. Így lett állampapír fullban. Nézem mi lesz most a kimenetele ennek :)
A véleményem nem változott, ez a cég Magyarország kifosztására készült, a mögöttük állókra több tíz év börtönt kellene kimérni fejenként, ellenben ha a tőzsdén megjátszható az emelkedése akkor miért ne. A legnagyobb átbaxása a 2018-s kétharmad utáni lejtmenete, abba többen belerokkantak -> "esésben lehet a legtöbb részvényt eladni", mert tuti fordul, ezt nem hagyják már, túladott, meg a hasonló faxságok záporoztak itt :)
NEW OPUS GLOBAL