Több mint 15 éve tőzsdézem, de töredelmesen bevallom, hogy most először fektettem be nem blue chip papírba a hazai tőzsdén Pár hete szálltam be egy kisebb pakkal, amit azóta két - már komolyabb - pakk vétel is követett Bevallom, még szoknom kell azt a brutális volatilitást, ami az árfolyamot és a forgalmat is jellemzi TA ennél a papírnál 95%-ban haszontalan és/vagy értelmetlen... mantráznom kell magamnak minden nap, hogy itt nem feltétlen a piaci logika mentén haladnak a dolgok Mindenkinek sok nyerőt! 370-nel mára már nagyon örülnék, főleg, hogy szerintem TDT-n töröm a fejem a mai napra (ha már a tegnapi bejött :D )
Én úgy látom,hogy nem speka vásárlások vannak.A spekák nem az ilyen technikai képpel rendelkező részvényeket veszik. Ebbe a részvénybe már a napizók sem mernek belevenni. ez mögött Lölő áll. Céget épìt.
emlékszünk rád, gondolom mindenki, nagy, ha nem a legnagyobb szélkakas voltál akkoriban, amerre éppen állt a cerka, aszerint véleményezted a céget, remélem megjavultál azóta ;)
BARÁTOM amit írsz az majdnem igaz,de az egy teljesen más helyzet volt.1 HÓNAPJA VOLT AZ OPUSNÁL NEMZETKÖZI HITELMINŐSÍTŐ!MINDENT JÓNAK ÉS IGAZNAK ÉS VALÓSNAK TALÁLT.Olvasd végig és aztán csináld itt a fesztivált!
Sziasztok, nem semmi volt a tegnapi nap.Délelött nem leszek, bár szerettem volna itt izgulni veletek.Igaz csak 2 kisebb pakom van, de ha megjottem a nyomdás lovèt hozom.Ma nagy turbulenciákra számítok.A matematika szerint nagy hullámoknak kell jönnie... Itt ezen a szinten is kellenek pakkcserék....a régebbröl bentragadtak viselkedése meghatározó....mára megelégednék egy jó pakkcserés nappal is.....ekkor lenne egy jó megágyazás az újabb tegnapi naphoz hasonlónak......Üdv Mindenkinek!
Szintén itt voltam, volt is pakkom 48 körülről, jöttek is a megmondók hogy ver át minket a Mészáros. Ami igaz is lett később, kb most is ez várható, de a tetejét csak a részvénymozgató tudja. De mivel külföldi tőke ebbe nem áramlik, így valami háttér manipuláció van emögött megint, mint annak idején a cseh cég kiszállásának a segítése, utána magára hagyták. A másik a NER bukása mint veszély, utána a betonba áll, menekülni kell belőle. Na de ez most még egyáltalán nem látszik, de ilyen rendszerek pillanatok alatt omlanak össze.
Így történt. 2017-ben 50-ről ment 800 körülire, oldalazás, korrekció nélkül. Naponta jöttek a jobbnál jobb hírek, hogy az Opus és Konzum óriási állami cégeket vásárol, fantasztikus jövőbeli reményekkel. Több százezren álltak a vevői oldalon. Én is vettem 200 körül, időnként kisebb tételben realizáltam, de kezdőként elhittem a kánaánt. A 2018-as választások után, ahogy felment, úgy ment vissza is. Jászai Gellért volt akkor a vezér, a fő tulaj pedig a Mészáros, akinek a nevére (Min.Eln. legjobb barija) ugrottak rá a befektetők a papperre. Sajnos figyelmen kívül hagytam a stop-loss-t. Fájdalmas lett a vége a bulinak. Realizálni skacok, és STOP-LOSS-t beállítani. Mindezek mellet sok-sok nyerőt kívánok nektek.
NEW OPUS GLOBAL