ez a cég csak a NER univerzumban létezik (azon belül viszont az első számú, persze csak a Forrás után :P), alapvetően oda termel értéket, vagyont, mi csak kis kalauzhalak vagyunk, valódi értelemben vett befektetőkre, főleg külföldiekre ne nagyon számítsunk, sajnos ez a valóság, de ez nem befolyásolja az árfolyamot, mert bőven repkednek a 100 milliárdos vagyonok a NER-en belül is, nem csak a Földközi tenger kalózánál Lölő Sparrownál
Opus nálam most. Beállítottam az általam vélt szinteket. Ezek alapján pusztán technika szerint, mivel többet nem tudok a mostani mozgásról nekem ez jött ki. Először is vettem a nagy esés fibo szintjeit, ez alapján a 38,2-es, amihez közelít a papír, ami 372 Ft-nál van, felfelé menet esetén tehát szerintem ez lesz a következő, az eddigiek alapján azt mondanám közepesen erős ellenállási szint. Támasz - ellenállási sávok alapján se egyszerű a helyzet a nagyon durva mozgások miatt, de a hetes síkon talán látszanak a fő szintek. Ez alapján nálam a következő szint feltéve, hogy a 350 pipa lesz, ami éppen az egyik teteje, szóval, ha tovább tud menni az ár akkor ez alapján 390-400-as sáv jön ki, gondolom nem lep meg senkit, de a grafikon is ezt mutatja. Ha sikerül ezt is legyűrni felette az 50-es fibo 456-nál, majd a 480-500-as végső target ellenállási sáv következne, tekintettel a cég által is deklarált 489-es (asszem) saját részvény vételi maximált szintre. Nyilván mehet ettől is tovább, ha tényleg lenne valami ütős hír. Tovább nem nézném egyelőre, a helyzettől függ nyilván. Hetesen: http://keptarhely.eu/view.php?file=20230817v03x9g5w1.png Naposon: http://keptarhely.eu/view.php?file=20230817v03x4zz80.png
Viccet félretéve: szerintetek kell még idő, hogy ez a részvény teljes mértékben visszanyerje a befektetők bizalmát vagy az utóbbi hetek erre 1000% magabiztosságot adtak a komoly(!) befektetőknek?
Én nem néztelek hülyének!Azt hittem elmeroggyant vagy!Vagy folyton be vagy drogozva,és azért veszed az Opuszt,hogy legalább az a pénzed lenullázódik,és nem tudod eldrogozni!Azt hittem így segíted a leszokást!kinézted a leghányadékabb papírt a béten,azt hajrá!Elöször ezeket gondoltam!
Én biztos hogy megyek Ricsikével,meg benzeggel.Devezt össze kell hozni.Amúgy Zalaegerszegi a Triò 👍ezért bànom a sok nagy negatív miatt hogy nem képek alatt futnak a hozzàszòlàsok
NEW OPUS GLOBAL