Az általad említett 270-280 a kövi megallo. Na az lesz igazán kemény . Ahhoz is kell majd milliárdos forgalom hogy átvigyük. De meglesz. Aztan kitudja. Lehet aki múlthéten penteken szabira ment 2 hétre és 1-essel kezdődő opust látott utoljára az lehet mire hazajön máe 3-assal.kezdődővel talalkozik ha hazaer a szabiból. Bárcsak így lenne
Ma az egész BÉT gyenge volt. Még a tegnap rallyzott 4IG és a Masterplast se tudta hozni a tegnapi formáját. A bluchipekrol nem is beszélve. Ezek mellett nem csoda hogy mi se remekeltünk. Én péntekre várok pozitív elmozdulast.
persze annyi szépség hibája van a dolognak, hogy utána belevásároltam magasan is, és azon jó részét visszabuktam.. de igyekszem tanulni a tapasztalatokból
Ne haragudj, de akkor te opusból pénzt nem fogsz keresni. Az tud pénzt keresni, aki nem hajszolja az óriás nyerőt, hanem szépen mindig learatja a tisztes profitokat és új kört kezd. Ez az általános tanulsága az elmúlt 3 évnek ;-)
én már nem merek ugrálni, maradok, akkor is ha sírva fogom nézni, hogy visszacsorog 190 alá akár, és nem játszottam meg.., de ha kimaradnék a bármikor érkező kövi rallyból, az még jobban fájna
NEW OPUS GLOBAL