Igen! Főleg most ebben a váltságod helyzetben raknának ki egy konkrétabb tájékoztatót a jövőképpel kapcsolatba hátha megnyugodna a piac! Pedig az Appot annyira nem érinti mint egy repülési céget! Az ingatlant bérlik a bérlő fizeti a rezsit!
Az igazi kérdés az hogy meddig kívánja építeni a jövedelemtermelö képességet? Ha ez egyértelmű lenne jönne a friss tőke szerintem akár osztalék nélkül is.
Ez még nem biztos , hogy nem lesz ! Áprilisba kiderül minden , mennyit költöttek stb! Utánna mindenki eldönti mit akar vár e jövő áprilisig , hogy fialjon a befektetés vagy nem vár! Én meglepte számítok áprilisba!
Egyetértek. Meglehetősen rövid a látókör ennél a rétegnél...és itt még mindig rengeteg ilyen részvényes van, friss tőke pedig nem érkezik és ez a legnagyobb baj.! Én Jellinek helyében biztosan kivezetném még mielőtt elkezdi aratni a "termést" , ezt most 1100 körül tudná megtenni! Bár ebben az esetben bukja a szit tagságot..
Így van!! Tegnap én is leírtam hogy tavaly hivatkoztak covid 2 veszélyre, az idén valószínűleg a nemzetközi háborús helyzetre hivatkoznak!! Vagy csak egyszerűen megint nem lesz kedvük fizetni egy kúrva petákot sem!! Azt hiszem ennek a jellineknek a neve garancia is rá!!!
Ne mondd ezt! Itt árfolyam építés folyik, értéket teremtenek az akviziciokkal, nagy értéket, az pedig előbb agy utóbb de be fog épülni az árfolyamba is!
Appeninn real