A minuszolóknak nem ciki folyamatosan bohócnak lenni? ..😂Őszinte akarok lenni visszatérhet oda ahonnan indult 200 alá. Ugyanaz a tróger vezetés plusz egy ócska bűnözővel bővítve ..
Nincs jelentősége. Annyira illikvid , érdektelen és NER-es kockázatot hordoz - hogy mindenki láthatja .490 is lehet meg 540 is . Teljesen mindegy . Egyenlőre a még nagyobb baj elkerülve . Első vételi szint 440 környéke ha valaki nem bírná ki és új belépő…
540 es záró lehetett volna de az utolsó pillanatban még bele adtak így lett 536. Miért fáj egyeseknek ha csak egy picit is de emelkedik? Nem, nem hagyják.
Hát így még nem nagyon láttam befektetőket leszarni.Illene valamit böffenteni már,pl.:jövőbemutató tervet,Dekada,Goodyear bekerülési értékről,jövőbeni árazásról,stb
Szarul játszod a tanítóbácsi szerepedet! Beszólsz kb. mindenkinek, hogy ezt csak a hülye nem érti csak, de véletlenül sem fordítocud le magyarra. Ember, ezt csak az auditor értheti, mert ez lehet egy pénzszivattyú is. Egy részvénytársaságban tagi hitel? A kft.- ben ezt pénzkiszedésre használják.
Hülyeségeket azért ne írjál. Az osztalék nagyságát a rv árához viszonyítja a piac, APP esetében ez a mostani GSP kb 11% (rendkívüli) oszti durván 60ft egyenértékű osztalékot jelentene.
A fejlődés a célom. Beírom a meglátásom , vállalom a véleményem . Nem célom lebeszélni . Én sem gondoltam hogy ekkora tetvek hogy pont leszarják az árfolyamot . Mostani közlemény is éppen a legmonimálisabb . Szerencsétlen helyzetnek tartom hogy van egy elavult mentalitású menedzsment , egy NER közeli Úriember is megjelent .. Nem tudom ebből a szarból mikor tudtok kimászni vagy hol de inkább mikor lenne érdemes egyáltalán venni .. Talán az új kormány bezárja a kiskapukat , de ha előtte még a magántőke alapokba meg Úriemberünkbe is beleszállnak , plusz az erős Ft .. Akkor 440 meglehet ..
Itt még évekig nem lesz osztalék!! de maradjon a cégben, fektessék be, viszont ne feleződön már az árfolyam!!! Legalább azt a minimális emelkedést hagynák meg. (nem fogják) 😂😂
Appeninn real