Még nem kaptok jo csártot, a mester most Akko-t szivatja.már ott lebzsel 2 hete...majd ha nagyon lementek Mol osztinal segitek...persze ha jo csártot kaptok akkor nem, mert akkor már bevasárolt.Kitartást.
Hát nem gondoltam volna, hogy ez a részvény ilyen kaki lesz, nulla forgalommal lemorzsolódik napról napra. Még esélyt sem adnak kiszállni senkinek sem ilyen forgalom mellett.
Jocek Úr, én biztosíthatom Önt, hogy én nem Koati vagyok s csak ez az egy nevem van s azért Toka Úr mert rámragasztották anno...nem örültem neki akkoriban, de elöbb beletörődtem majd megszoktam.
Már úgy néz ki lassan, hogy tényleg megtalálja a Covid amit közgyűlésen emlegettek.Spekák lejjebb majd azért 650 korül ujra megtalálhatják.Egyelöre tüsszög-prüsszög mintha covidos lenne.
szövegértés. én arról beszélek ami a napokban történik a forgalommal. telekomon (ahol srv van) és otp-n kívül kb minden gyász. nézz rá a forgalomra legyél szíves, mielőtt kritizálsz.
meglátásom szerint támasztani valamit kisbüfiként elég komoly veszély. nem akkora mint a fel/le kötögetés, de hasonló módon félrevezeti a piacot. a támasztás akkor támasz, ha valósi vételi szándék áll mögötte. jelenleg az egész bét haldoklik, annyira nincs pénz. itt beállni egy komolyabb vétellel meglátásom szerint kockázat.
a 459 az elméleti célár (🐧100%), általában fölé megy és a jelzett sávban fordul! A CIG-nél a múltkori célár 456 volt és 455-ről lepattant, ez sokszor így van, és újra nekiszalad! Neki is szaladt, majd jött, nem jött a várt, nem várt osztalék és nyekk lett 450-ről...! Már pontosan nem tudom, de fundás hír lefordította, meg az "olasz meló"...
Elárulom neked, ha nem itt rontod a levegőt, hogy a CIG célár🐧 459 és ez még az idén esedékes lehet, de 370 és 404 környéke (környéke) egy ellenállási szint, ahol némi korrekció, vagy konszolidáció is lehet!! 2025.07.03-án térjünk vissza rá...
CIG ha nem lesz kormányváltás jó lesz, van benne egy dupla, úgy mint az Akko-ban, App-ban, persze nem egyszerre lehet évek. Ha kormányváltás van másképpen szólnak a hárfák, Akko még jó lehet akkor is...
Jó lenne ha az is robogna, benne van a Top 5 papiromba.Köszönöm a biztatást, bár ott a jovo évet kivárom lesz e osztalék.Kívánom, hogy Önöknek is legyen jövőre.
Hát láthatóan adják ezen a szinten, kicsit menni kellene neki fel, Vaktyúk is vehetné, mert velem akarja vetetni, de egyelőre még a forgalom is hiányzik.Tesztelheti a 718-at, azt viszont meg kell tartani.
Köszönöm, majd tanulmányozom ám.Most kezdtem erdeklodni iránta.Okostelefontól is odszkottam, ugy beszélt rá anno az eladó, s milyen jo, próbálok haladni a korral.
Ez tipikus bullshitelés, nem így kell használni az AI-t... Elemzéseket tud segíteni neked elkészíteni, illetve lexikális dolgokban tud neked segíteni sokkal inkább. De konkrét befektetési döntéseket nem fog neked hozni 😂
Mesterséges intelligencia, érdemes használni, én már sokmindenre használom: Az Appeninn részvények rövid távú kilátásai bizonytalanok, és az árfolyam jelentős csökkenése sem kizárt. Hosszú távon azonban a vállalat növekedési potenciálja és a piacon elérhető értékelési szintek alapján pozitív előrejelzések is léteznek. A befektetőknek érdemes alaposan mérlegelniük a kockázatokat és a potenciális hozamokat, valamint figyelemmel kísérniük a vállalat stratégiáját és pénzügyi teljesítményét.
Hogyan maradhatna?A 180 napos is jo messze van, vagy 60-70 forintra.Erdemesebb lesz koncentralni a 718-ra ha az elesik akkor leszurhat oda ahova már 1szer leszurt.Kerdés hogy mekkora forgalommal teszi meg.
Legyen szives ne személyeskedjen.Csak a App-ról írjon.Ennyivel tényleg tiszteljuk már meg Joceket, kért valamit.Ha rólam ír, azt számtalan más helyen megteheti, el fogom olvasni, ne izguljon.Itt csak App!Üdv:Toka Úr
Meglátjuk. Vedd csak a Vertikalt és az Akko-t, igaz mindkettő esik. Sok nyerőt, Papika. Peace! Azért a Gergely Róbert 1992-es felsőszölnöki falunapon használt mikrofonjának árát gondold meg Akkoba rakod-e. A Gergely Róbert Fan Klub szerint igazi relikvia.
Magának ez a 3 fajta részvénye van.Itt ha osszehasonlít rakhatna több papírt, jobban kitudná domborítani milyen szuper az Appenin.Igaz 1080 ft-ról esett be, de ahogy néztem a szakértő csárját már a vaterlo is csak 1 kis megálló.
sajnos ez megesik olyan kisforgalmú részvényeknél mint az App és az Akko. Mindkettő jobb sorsa érdemesebb, de sajna a spekák mozgatják őket. Farkasfu elemzeseit javaslom kezdésnek, nagyon jok és bár sokan akarják bagatelizálni, szépen bejönnek az elemzései, ha nem is 100%-ban de tulnyomo részt. Vigyázz azokkal akik csak spammelnek. STOP ennek ellenére nem hülyeség csak amit a többiek is írtak: átugorja
Ez egy illikvid, gyenge forgalmú részvény, ha már pár ezer darabot el akarsz adni vagy stoppot teszel be valahová, az biztos, hogy át lesz ugorva és jóval alá megy az árfolyam.
Nem érdemes használni mert úgy is kiütik. Többször láttam hogy gyorsan lementek a stoppokért, kivették, majd ment tovább immáron papír nélkül. Személy szerint előre meghatározott berakott vételekben és eladásokban bízok.
Sziasztok! Három éve próbálkozom tőzsdével, olvasok, tanulok, próbálok fejlődni... -nem tőzsdézek olyan pénzzel amire 6 hónapon belül szükségem van, -nem adok el pánikban, -hosszú távra veszek, nem ugrálok ki-be, (bár irigylem aki ilyen ügyes). Legutóbbi esésben 1 millió forint virtuális nyereségem elfüstölt itt, ráadásul mikor még mínuszban voltam, betettem egy eladási megbízást arra az összegre ahol nullában vagyok , bízva benn, hogy felszúr addig, persze másnap a felfele hullámban nem csak felszúrt , hanem jól otthagyott....... Tehát most nincs Appom..., de mit ér az élet egy kis izgalom nélkül.., úgy gondolom hamarosan lesz... Szeretnélek kérdezni a stopról benneteket, soha nem használtam, mert félek, hogy pont ott fordul, ahová rakom...., ti hogy használjátok..? ..és még annyit, szívből gratulálok annak aki az elmúlt időszakot le tudta kereskedni..., még az eladást is meg kell tanulnom..., az emberi mohóság is nagy úr, nem tudom mennyi nyerő kellett volna, hogy eladjam...
hekki, e cégjegyzékben hogyan tudom megnézni azt amit a másik topikban fejtegettél, ügyfélkapum van. De óriási kapufa letöltöttem valamit C_u5011004653800193v nem nyitja meg?
https://invst.ly/1alc02 Vissza is tesztelt, sőt alá is vágott! Átraktam naposra így talán egyszerűbb. Egyelőre a tisztulási fázisban van, majd megtalálja az irányt. Lehetőség van az biztos fel is és le is! :) Jocek tettél alá "stopot" ??? :))))
Se fel se le nem szeretném beszélni mert ezzel vádolnak állandóan, nekem nincs, nem rossz a fundája, kicsit bizalmi válságban van, de az idő megszépít mindent.(majd)
Toka Úr, Ön optimistábban látja a következő időszakot, mint én. Szerintem itt még egy ingatlan vásárlás sem mozgatná meg, egy emelkedéshez kellene az ehhez kapcsolódó eps növekedés. Amíg a cég csak a kötelezőt kommunikálja és nem kezdi kezelni a befektetői bizalmi válságot, addig ez nem megy 900 fölé.
Majd irja be az előzményeket is Kotkoda, ugyis maga hozza létre az alternativ valósagu forumokat.Itt amugy Jocek mondta hogy App-rol lehet beszélni, tartsuk tiszteletben.Ha akar irni irjon a clubba, ha tiszteségesen kotkodacsol nyugodtan irjon oda.
csak igénytelen szélhámosok. Pár salétromos kádárkocka árával zsonglőrködnek, közepesen eredményesen. Ami engem nem érdekel, csinálják, az újakat szivatják.A baj hogy csak már szétfosták a forumot is és használhatatlan.
Ja es ha visszanezi ,van turelme hozzá vmelyik app topikot...amikor kiderült hogy nincs oszti, én fogtam meg az esés egy nagy részet...termeszetesen ujjongtak innen páran hogy ez az Toka Ur...koszönjük...de lehet pont ők öntőzték rám.Na mind1, mikor eladtam kb 2 hét volt hogy ne barmoljam le az árfolyamot.Kérem ideje engedi nézze vissza.
Gyuri megint rólam írt és megszólított, pedig azt mondta nem fog.Nézze nekem 1db sincs ebből, ugy tudom Bull Urnak volt a clubb-bol mostanában.Amugy szokott lenni, tavaly pl pont nem voltam itthon s ugy jartam mint Ön most.Igaz nyár végén, ősz elején pluszban adtam el.Nekem azért elég sokmindenre van pénzem, molbol van pont a legtöbb.Nos, amire szerintem számolhat az az, nemtudva a beszálloját a véleményem a következő:most itt nagyon nem megy elore, fundas hir kellene...ahogy azonban megyunk elore, menni fog...az igazi nagyobb emelkedésre ősz elejére várnam olyan 900 korul...aztan a jelentés ha jó akkor 1000 is lehet...majd jon az osztivárakozás...ekkor megint mehet.Nem tudom a vaterlo meglesz e, ahhoz tenyleg jo fundás hir kellene.(vagy oszti).Igy egyenlőre türelem kell.Csupán azert irtam Önnek ilyen hosszan mert általában kedves velem.Termeszetesen ez az en véleményem, nem vagyok jós.
Az én nézeteim az App-ról:Ahogy látom a fórumokon több nézet van, de mind az emeledésben hisz. Farkasfu 2 éves távon 2,5 szerezést vár, Fibonacci is emelkedés mellett érvel, mindketten technikai elemzés alapon. Ezen időtávon vár duplázást Statics, Fernandoalonso79 és én is fundamenta alapján Na jó, én háromszorozást várok. Toka és követői is az emelkedésre játszva rövid távon pénzt keresve lebeszélnek, bevásárolnak, emelkedéskor eladnak és így tovább, erre van pénzük, blounál ez nem menne nekik. Mind e nézet az emelkedésre alapul. Van még egy csoport, Raus és társai, akik akkor repülnek rá a részvényre, amikor bármi kisebb, akár negatívnak is beállítható körülmény felmerül. Azt igyekeznek felsrófolni, felerősíteni, a kisbefektetők egy részét elbizonytalanítani, végső soron elérni, hogy olcsón vehessenek, tehát ők is az emelkedésben hisznek. Szóval konszenzus van abban, hogy ez egy nagyon jó részvény, aminek sokkal több a reális ára.
Jobb híján a nagyobb mennyiséget tartva megpróbálom lekövetni egy kisebb tétellel Toka Urat. Amikor már kb. egy hete lebeszél beleveszek, majd amikor már egy-két hete felbeszél, eladok. Meglátom van- e valami a stílus mögött. (Amúgy szerintem van. Ravasz lehet az öreg vagy fiatal)😁
Nem ferditek de lehet nem jol emlékszem vagy nem olyan pontosan mint Ön.Azert a masik topik megis megnyillott 2024. 04. 06. 10:59-kor...ha ennek okáról tudna írni tán felfrissülnének a gondolataim.Mindazonáltal 1et értek hogy ne 1mással foglalkozzunk hanem a témával.
na ehhez mit szólsz, ez nem "kádár-kocka"? 🤣🤣🤣 ezt én írtam az Akkoban tegnap: péntek 19:08
"z318 igazad lett, nem kellett volna belevenned! halad a 250 irányába.. Kezdem unni, lehet kivágom a francba!!!! Csökkenő csatiban van és visszatérhet a leszúráshoz és addigra tolla sem marad. hmm 315 elesik, akkor megszórják."
ezt meg Toka írta itt, péntek, 19:19 #64542 :
"igazad lett, nem kellett volna belevenned! halad a 650 irányába.. Kezdem unni, lehet kivágom a francba!!!! Csökkenő csatiban van és visszatérhet a leszúráshoz és addigra tolla sem marad. hmm 730 elesik, akkor megszórják."
Na most ki kinek a klónja? 😃😃 Az egyiknek van egy "faiskolája", a másiknak 3 diplomával nincs önálló gondolata, mégis ismétlődik a téma. pfff beteges...
sőt igazából 10 nick vagyunk mert ha figyelmesen elolvasod az ingatlanos topicot akkor 2 nap alatt ennyi nick tárgyalta a kádár kockát. :) További jó szenvedést és igénytelenkedést és paranoiát magaddal. Láthatóan te foglalkozol mindenki mással. Nyilván ha valaki példának hozza fel, arra más is reflektál. Te hány nickneven is vagy:)) Meg egyik híved már hónapok óta eléggé kiénekel a klubodból, nem tudom tudod-e és röhög hogy hagyjuk már a fa nyírás gömb formát. Már délben a sáncban beborulva fetrengesz:) nem én írom.
Nagyon jo hogy pont leírja hogy mit csinál maga, vagy itt mindenki örökölt kadarkockákrol peldálózik🙂 Szabolcsi ma 10.43! "Már a kocsmai élet nem elegendő és gondolom a revoluttal meg a többivel kitalálták, hogy a megörökölt kádár kocka árát megforgatják" Van ám több mintázat is, figyeljen jobban oda!Nem vagyok bolond, mint írtam.Kerem, hogy a többiek se üljenek fel a provokációkra hacsak nem ők is gyakran használjak az örökölt kádárkocka kifejezest példaként,illetve szólás-mondásokat.
még a 4ig topicban mesélte egyik őstag hogy anno volt valami alföldi csapat ugyanilyen züllöttek voltak és ugyanezt a laza műsort csinálták felénekléssel megszamlalhatatlan nicknévvel meg öntögetésekkel. szoval régen is volt ilyen. Volt sok károsult, akik jelentettek, MNB ügy is lett belőle összehangolt kereskedés miatt, ugye utána dobták fel egymást, ahogy szokott lenni az alkeszoknál. Szoval az ilyen tőzsdei kocsmaklubbok hamar felbomlanak, a kotta ismétlődik. Vigyázni kell, ha meg már nincs moderátor, akkor kell készítgetni a topicokat. Meglepő: de egy ilyen deklasszálodott csoport pár örökölt kádár kocka meg panel árával komolyan tudnak mozgatni kispapírokat. hamar beragad a laikus.
Te beszélgetsz velem a nevedet sem ejtettem ki, szerintem összekeversz valakivel. jajaja, láttam pár magyar horror adóbevallást tőkepiaci ügyletekben én javítottam ki, lehet olyat is amit te csináltál:). Egy nem hozzáértő ugy sem fogja meg tudni, jol csináltad-e meg vagy sem. Gondolom a kocsmahaveroknak az alkoholpárlatban ugy is mindegy hogy a 35 forint hova van írva vagy kell e 5 forint szochot fizetni vagy sem. Szerintem koccolj le rólam, nem kell a fenekembe loholnod:) peace. A tiszteletet ki kell érdemelni, azt meg nem hiszem h te vagy az idősebb, Régen az ilyet kipenderítettük fizikailag aki nem tudott viselkedni mint Te papika.
lényegében egy beteg ember garázdálkodik, unatkozik, provokál , okoskodik, igénytelenkedik és ezt a forum hagyja:) Csodás. Mindenki látja, hogy nem fogja kibírni hogy ne tegye tönkre az összes számára izgalmas topicokat. Hasonszörüekkel unatkozik. Ha trollkodik ha nem, ez egy nem épeszű ember.
Nem mondta mi a feladat.Pont én csinálom mindenkiét, nem olvasta a clubban ezek szerint.Maga viszont mindenhez ért....anno nagy név volt a szakmában(Wing)🧐.Nem beszélgetek Önnel mert lathatóan fiatal es szemtelen.
Appeninn real