Semmi különös ,csak egy éve elbaszták a bizalmat, ez még mindig kitart!! Az idénre sem számítanak nagyon sokan osztalékra!! Mennek másfele, más papírokba próbálkozni! jellineket meg egyre többen kezdik kiismerni, nagyon rossz ómen a cégnél!!!!
Hetesen ilyen alacsony 35-ös RSI legutóbb 135-150Ft-os szint környékén volt. Akkor viszont hosszú hónapokig volt. Itt meg még csak most érkezünk ide. Remélem nem ismétlődik meg ez a vergődés....
Nem fog lecsengeni, csak durvúlni fog.Amerikának nem érdeke.Még nem rendeltek elkég fegyvert be az Öbel menti gazdag országok az Amerikai fegyvergyártóktól.
Irodák, üzletek 2. vonalbeli bevételforrások. Ezekről mondanak le először az emberek, ha drága a benya, Márpedig ha csökken a fogyasztás, akkor csökkeni fog az üzletek foglaltsága is. Egész jól reagál a piac, lássuk be. A mindenkori minimumot az orosz ukrán háború 2. évében érte el. Nem kizárt, hogy most is egy elhúzódó háború küszöbén vagyunk.
Megjegyzem vannak emberek akik tényleg a nagyobb megzakkanásokra várnak és ott vesznek . na most a világ helyzet miatt lehet majd mivől csemegézni . Itt ami megtévesztő lehet , az esés is cikk cakkban történik . Addig is még nem látni tisztán maradnak a valódi értékkel bíró / stabil árfolyamon mozgó , nem oda vissza rángatott , nem felkötögetős :részvények meg a cash .
Persze tőlem ne tanuljon senki!! Mindenki saját elképzelése, stratégiája szerint vásároljon és realizáljon!! Nem vagyok én krőzus ,sokat buktam is. és talán tanultam belőle. De véleményt talán lehet nyilvánítani, hisz ez egy fórum!? Igen, most még ülök a pénzem egy részén, nem nagyon merek venni, aztán lehet hogy kimaradok ebből -abból, de az már legyen az én problémám!! Azért csak elboldogulok már 28 éve a tőzsdén, mivel nagyrészt ebből élek 😉👍
Hát tőlem kell tanulni mert nagyon ugrabugrálok, nem vagyok szerelmes egy részvénybe sem. Nem befektető vagyok (bár kényszeresen beragadtam papírokba ) inkább spekát próbálom alkalmazni. Most asszem 10 papírban vagyok jelenleg. Ja nem, rábát ,duffert, bet-et a napokban adtam el. Rábát kicsit korán, de így is jó volt a többi is. Azért vagyok ragadva deltába, még pici akkóba, gwp, opi. Van amit hígítanék van amit semmiképp nem!! A hétvégén mondjuk benzint vásároltam pár hordóval😃
Az a stratégiája,hogy oda szarik mindenhova és várja a jó beszállót csak aztán ha nmegjön valahol nem mer venni mert fosik,hogy tovább esik és így szépen mindig lemarad. Aztán kezdődik előről,inkább ne tőle tanulj🙂
Ebből már nem veszek ha 150 alá megy se. Elvesztettem benne a bizalmam, kár volt ide bármennyi pénzt hozni nagy pozíciót építeni hogy egyszer majd jó lesz. Nem lesz az. Megyek másba. Delta nagyot fog szólni és jönnek még jó cégek a BÉTre.
Neked milyen részvényeid vannak ha publikus. ? Látom sokfelé aktív vagy és mindenhol vennél kB a mostani árakhoz képest 20-30%-al olcsóbban. Érdekelne a stratégiád. Tanulni szeretnék.
Jaa! Az a nagyokos farkas, vagy miféle szerzet, sokakat kibaszott a topikjából akik nem a szája íze szerint beszéltek, nyilvánultak meg!! Aztán nem bírva a nyomást , és a tévedései általi kritikákat, inkább visszavonult barlangjába nyaldosni sebeit 😃😃
Mondtam én hogy 620-600nál lesz itt az ideje első körben a vásárlásnak! Ilyenkor van nagy értéke a párnacihában levő készpénznek, lehet csemegézni hogy miből, mennyit vásároljon az ember! 👍 Deltát is érdemes lesz talán 45- 46-nál. A szaros akkot is 200 alatt,😃
Egyébként nagybértelme volt bemószerni meg kitiltani a másik topikból. Mert ma is megmutatkozott a piac hova értékeli. Lehet itt szépen mesélni tervezgetni .
Olajválság , inflációs válság ,recesszió réme . Tényleg nincs mire esni 😳. . Mindig írom . Azt kell megtalálni mikor melyik tényező mozgatja az árfolyamot . Általános nemzetközi pánikhangulat van . Emellett bizonytalanság a bejelentett üzletek körül , választások.. Erre emelkednie kellene ?..
Beültetés volt sokan elhitték és beragadtak. Nincs kitettségünk a térség felé pénzügyeket se érinti sőt forint gyengüléssel még javult is. Erre a legnagyobbat esik a semmire. Érthetetlen. Emelkedés meg majd keserves lesz egy felhúzást követően megint hónapokig esik. Megértem hogy nincs befektető mert ide ebbe így? Minek?
A trend számít, nem a csata, egyértelműen jöttetek a jó szövegetekkel, célárakkal, amikor egyértelműen a nagyobb chartokon, hetesen és havi charton egyértelműen csökkenő trendbe fordult a részvény! Sőt havi charton a csökkenő csatorna egyértelműen tart, nem is volt emelkedőben. Szóval ezt látva szerencsétlen embereket szedtetek rá a vásárlásra akkor, amikor Waterloo egy leányálom volt csak!
Igazán emelkedő pályán mozog ez a részvény, ezúton is üdvözlöm a sok felbeszélő, beültető emberkét, akik beültették ebbe a részvénybe az embereket, Napóleonnal és a Waterloo-i csatával egyetemben .
A FT árfolyamának ismét lőttek, simán 400 ft felé fog menni ismét, ami jót tesz majd az App átértékelésének. Az árfolyamnak is előbb-utóbb követnie kellene, ha pedig egy kisebb osztalékot is fizetnének, akkor ez lesz az új menekülő részvény.
Köszönöm az ötletet Toka úr, de még van 30 liternyi saját bor, aztán megyünk haverral Tolcsvára vásárolni jófajta borokat a szokott helyről , hogy tartson ki az újig 👍😉 Itt keleten még annyira nem terjedt el az az istenverte szőlőkabóca, de sajnos elkerülhetetlen lesz hogy itt is pusztítson!!😟
Igen, a mezőgazdasági gépekbe dízelt használ, de családjában van 4 autó ami benzines is!! Nekem az autó, a motor is benzines ,szóval nem befektetésnek vettem, hanem saját használatra.
Szerinted meddig bírja kb 5000-8000 rakétája lehet lebombáznak minden indító állást nincs hadihajó meddig tudja támadni a tankereket? 2 hét és vége! Lehet sokat mondtam!
Bort tarazzon be Fiftififti Ur...tegnap beszeltem egy szakertovel, vege a kis szoleszeteknek...nyugaton a kaboca ellen ugy vedekeznek hogy a nagybirtok szélét erosen pernezetzik meg ujjitjak gyakran, a szélekrol támad a kabóca...kisbirtoknal eselytelen a vedekezés.
Ez bizony elhúzódó háború lesz, még csak nem is egy hónapos!! Trump választása előtt ígérte , 1 nap alatt véget vet az orosz-ukrán háborúnak, hát látjuk hogy lövése sincs hozzá!!😲😲 Az Irániakkal sem fog boldogulni pár hónapon belül!!! Mindenesetre a komámmal a mezőgazdasági telephelyére már betáraztunk 11 hordó benzint a múlt héten 😃 Egyelőre az enyém 3 hordóval belőle. Azért na, ki tudja mit hoz a jövő!?
680-685 közt vagyok! Tegnap vettem 696 on hátha sikerül egy kicsi hozzá! Lehet ha esik holnap is beállok vételre kisebb tételekkel! Szerintem ebben a hónapban vége lesz és indulunk fel! Végtelenségig úgy sem bírja Irán!
Appeninn real