Sokkal jobb fundamentumokkal rendelkezünk mint az Opus vagy 4ig ők mégis emelkedhettek mi nekünk kellett esni. Nem tudok mást mondani mint hogy aki tud vegyen itt bővítsen hátha egyszer jó lesz!!
Most jöhetne evmgy hír hogy nagyon olcsó így megindítják az SRV programot vagy vezető beosztásúak, befektetési alapok el kezdik a felhalmozást, gyűjtést!
Csak mi, magyarok vagyunk ennyire rákattanva a politikára, mindenbe a politikát látjuk, bekúszik mindennapjainkba, mindenhez kapcsoljuk, feltételezzük jelenlétét még ott is ahol aztán végképp nincs szerepe. Szerintem nem a politika, hanem a pénz beszél az üzleti életben (is) és ha nagy haszon van a lengyeleknek is rajta, nem azt nézik, hogy Viktor vagy más.
Tanuld már meg : az hogy egy cég jó . Az vagy beárazódik a tőzsdén vagy nem . Az egy dolog . A mai világban már inkább a spekulatív tőke dominál . Oda mennek ahol gyors pénz van vagy sztori.. Itt is akkor emelkedett a legjobban az árfolyam amikor sztori volt . —/> SZÍT lesz - osztalék lesz … Erre rá harapott a piac … Beárazta tényként az osztalékot . Senkit nem érdekelt , hogy jó a cég . Persze az , de az természetes . Unalmas . A story line a folyamatos osztalék volt . Ez megtört …. Látod azóta hol tartunk . A piac ideges és bizalmatlan . Most épp a választások miatt . A politikát pedig sose becsüld alá a mai világba ..
Hát semmi nem mutat abba az irányba hogy nyerne, ez az enefi is csomagol, az opuszban a nagymenok kimentek jo áron...a kicsik szívnak...vannak dolgok amiket nem lehet elvinni, de a pénzt mindig ellehet.A lengyelek egy uj magyar kormánynak igen orulnének.Ez a véleményem Agenda Ur.Sok ner cucc foldbe allt ma es nincs vége szerintem.Itt még ott a video is amit beraktam csak Jocek Ur torolte.A clubbomban megvan.
Nem így látom. Ha Viktor nem nyer, az ingatlanok mind elértéktelenednek, üveggyöngyökként szórják szét? Ha nyer (már pedig nyer) egy dolog az üzlet és egy dolog a politika...A lengyelek is a markukat tartják először, s csak aztán fognak kezet az üzletre.
Szerintem ne tapasztaljuk meg mi lesz ha se osztó se lengyel üzlet . Ez nem riogatás . Sok ember szálításba veszi a lehetséges kockázatokat is . Egy chart szèp és jó . Vagy működik vagy nem . Viszont itt amit látunk , hogy bizony eltelt egy év és kb semmi hasznot nem termelt ez a csoda .. Ez nálam nem egy jó pont . A piac bizalmát eljátszotta nagy látványosan / megfúrta az osztalékot / egy NER közeli üzletember . J. D. Mi van ha megint nem lesz ? Valamint ezen kívül fenáll egy igencsak komoly politikai kockázat a választások . Ha Orbán veszít , ennek vége .. Ha Orbán nyer - ki mondta , hogy Tusk nem intézi el , hogy ne kapják meg a lengyel engedélyt ? Rossz indulat nélkül . Ahogy az OTP nem kellett a Baltikumba. Magyar - lengyel kapcsolatok sem éppen a legjobbak .
Jókat írsz a másikban. Várok egy vezetői / nagyrészvényesi nyilatkozatot olyat mint Csányi Papa tett régebben hogy az OTP ennép jóval többet ér, Appeninn ennél jóval többet ér
Appeninn real