Nekem most nagyon távolról kell figyelni a piacot, mert nem érzem a ritmust. Minden papíromat jó helyen vettem meg, az összeset. Olyan rossz aránnyal hozom el a nyerőket, hogy már nem értem magamat sem, hogy miért esek bele ugyanabba a hibába. A régi beidegződések újra és újra előjönnek. Túl sok a pénz a világban és persze értem, hogy sok a kutatás-fejlesztés, ennek nagy a pénzigénye, de valami nem ok és nem értem. Túl nagy és túl gyors emelkedések vannak. Már vagy 15x-nöm kellett volna és ebből alig hoztam el 2,5x pénzt. Nagyon rossz arány. Állt ott a számlám, ezt meg is kerestem, de a lebegőből csak ilyen rossz aránnyal tettem el a zsetont. Ez így biztosan nem mehet tovább. Ott volt a NOW. Kielemeztem minden oldalról. Meg voltam győződve arról, hogy ebben nem lehet hibázni. Erre olvastam egy magát nagy szakembernek leíró "kolléga" írását és profittal ugyan, de eladtam. Azóta sem hallottam róla. Összefoglalva, vissza kell térni az alapokhoz. Kosztolany nagyon jól beszélt erről. Az embernek azt kell mondania kicsit nagyképűen és önhitten, hogy én tudom a legjobban és nálam senki nem tudhatja jobban. Csak ez ment meg attól, hogy a gondolatok ne legyen sziklaszilárdak. Kereskedőként adtam-vettem, a zsetont eltettem, nem volt pszichológiai időfaktor, de hosszúra játszónál nagyon sok idő telik el. PLTR-ban annak idején levágtam a nyerőt. A második körben szinte az alján vettem, NIO-ban szinte az alján vettem. PLTR-ben 2 évet vártam, nem indult meg. 2,5-3 évet kellett volna várni. NIO-t eladtam az 1/3 nyerőnél. Ha csak kicsit nyerek és vesztőim is alig vannak, attól még az óradíjam nagyon kevés lesz, ha visszaosztom. Tehát stratégiát kell váltani.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.