a termofold komoly. b terv, ukran, orosz teruleteken beke lesz es termeles. a jeghegyeket amugy is palackozzak asvanyviznek, de az szerintem humor kategoria
alusisakot felveszem: szerintem jonnek a mezogazdasagi teruletszerzo haboruk, Afrika termekeny teruleteit meg fogjak szallni. aztan jon ugyanez a vizert, nagy biznisz lehet meg a sarki jeghegyek vontatasa :)
Sziasztok, XPEV pozim kezd már nagyon kényelmetlen lenni, van olyan hülye, aki rajtam kívül tartja még 20 USD felettről??? A számai nem olyan rosszak, júliusi szállítási adatok nem lettek túl jók, de rosszak sem, közben flying car tesztelés megy, készülnek a robotok, az árfolyam mégsem talál magára.... :( Rray
Dotcom is hasonló volt, bár itt szerintem ebben az egészben több potenciál van most,az egy platform volt,ez pedig egy eszköz..de kelleni fog a konszolidacio, ami vélhetően fájni fog majd. Who knows..
Sziasztok, Tudom, hogy lerágott csont, de LAC "talán" magára talál... Boole, augusztus 3-at jól belőtted, tegnap el is indult felfelé... Mindössze ezeken kéne átmenni:
20 napos mozgóátlag (SMA 20):~3,40 – 3,45 USD környékén alakul. Az első rövid távú akadály, amit az árfolyamnak tartósan el kellene érnie és meg kellene haladnia.
50 napos mozgóátlag (SMA 50):~4,00 – 4,30 USD között található. Ennek az áttörése jelentené az első komolyabb jelet arra, hogy a középtávú trend megváltozhat.
200 napos mozgóátlag (SMA 200):~4,50 – 5,00 USD környékén helyezkedik el. Ez a legfontosabb "választóvonal". Amíg a LAC ezen szint alatt tartózkodik, a nagytávú technikai kép alapján a trend továbbra is esőnek számít.
Sztem ez azért nem igy lesz. IT szektorban jelentosen le lehet redukálni vele bizonyos fázisokat, specifikáció, tesztelés..stb. sztem lesz egy ésszerű konszolidálódás,de csak úgy berakva a fiókba nem lesz,ezt tapasztalatból mondom. Nálunk biztosan nem legalábbis.
Minap gondolkodtam, az AI lehet olyan lesz mint a holdraszallas. Oriasi teljesitmeny, tok jo, latvanyos, de csak a penzt viszi. El lehet rakni a "meg tudjuk csinalni" fiokba, mint a holdraszallast, csak nem eri meg anyagilag. Ez a kovetkezo 1-2 evben el fog dolni, ha nem sikerul nagysagrendekkel csokkenteni a koltsegeket, akkor megy a fiokba.
Márcsak az a kérdés, hogy fundásan van-e alapja? A japán és amerikai kötvénypiac összeomlóban van, max csak eltolni tudják az elkerülhetetlent. Az AI bevételek NEM VALÓSAK, mivel a sima felhőszolgáltatási bevételeket is beleszámolják, mintha bármi köze lenne az AI-hoz. Akkor mi hajtaná a rallyt? Az őrület? A hype?
1)SPX daytrade A megelozo 8 hetes korrekcios alakzatot tobbfele modon lehet szamozni, aminek csak azert van jelentosege, mert a 2 napja tarto rallynal a lendulet akkora nagy, hogy ez inkabb valoszinuen egy (3) hullam eleje, es nem a kifaradosabb (5) hullam eleje. , Ezert atszamoztam a megelozo ABCDE korrekciot A-B-C-1-2 szakaszokra, es most igy (3) megy felfele. (ez sem hibatlan szamozas, de overthrow-val elfogadhato) Es igen, ebbol nemcsak par napos, hanem akar 1-2-3 hetes (!) impulziv rally is kialakulhat felfele. Akkor igy nez ki a szerkezet: . https://imgur.com/a/ChIDJTU . folyt kov. USD, Bond, Gold
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.