A Strategy bejelentette az ATM-eladásokat, a bitcoin- és visszavásárlási tevékenységet, fenntartotta az STRC osztalékrátáját és 4,0 milliárd USD tartalékot.Főbb jellemzők:
3 011 361 MSTR részvényt értékesített, ami 290,6 millió dollár nettó bevételt eredményezett; 250 millió dollárral növelték az USD tartalékot, 28,9 millió dollárral pedig az STRC visszavásárlását finanszírozták.
1638 BTC-t adtak el összesen 104,73 millió dollárért; 52,4 millió dollár értékű elsőbbségi osztalékot és 52,3 millió dollár értékű STRC-visszavásárlást finanszíroztak.
912 143 STRC részvényt vásárolt vissza 81,2 millió dollárért; 893,8 millió dollárnyi elsőbbségi visszavásárlási kapacitás továbbra is a program keretében van érvényben.
A félhavi STRC osztalék 0,50 dolláron maradt (évi 12,00%); az USD tartalék egyenlege 4,0 milliárd dollár 2026. augusztus 2-án.
SPX daytrade A 7580 fole kitores most mar egyertelmu, ezzel a haromszoges ABCDE alakzat keszen van, a vege a wave(iv) alakzat vege. , es most wave(v) megy felfele. Nagy valoszinuseggel uj ATH alakul. , https://imgur.com/a/Cq3n301
NDX daytrade mar a penteki csucs fole kerult, ez eros impulzusnak nez ki, wave(3) szakasz, amig 28500 (fibo38) folott tartozkodik, addig bullos marad. , https://imgur.com/a/0fDM6cB
Valahol olvastam, hogy az MSTR döntött további 5 mrd USD értékű BTC értékesítési keretről. Az kb. 8%. Szép, ha így van. Egyszer meg bejelenti, hogy köszöni szépen kiszállt.
SAP-t lehet tartani akar evekig, szerintem szebb lenne a hullamszerkezete ha meg egyszer visszatesztel 130-125 savba; de azert most meg mehet fel tovabb 180-ig; viszont ott a februari gap-down miatt eros ellenallas van, es aligha tor at azon elso probalkozasra.
SPX daytrade szepen megy felfele, ahogy az ABCDE alakazatban kell, es mar elerte a 7570 szintet, es innen max meg 10 pont emelkedesre szamithatunk. Aztan egy korrekcio indul.
Szia János! Kérhetnék kis segítséget. Feltettél szombaton egy SAP elemzést. Írtad, hogy 125-ig visszaeshet majd hónapok alatt elérheti a 200-220-at. Az lenne a kérdésem, hogy most van-e esély elmennie 180-ig ugyanis ott lennék alapon és azt hiszem ott kiszállnék.
Szia János, Ha szépen megkérlek OPEN-re rá tudnál nézni technikailag... Ha legrosszabb esetben töri lefelé holnap (rossz lesz a jelentés) a 3,85 USD-t, akkor meddig jöhet le? Köszönöm, Rray
Köszönöm. A 0,599-es mélypontról 1,827 ről jött le ABC-vel idáig.. Én is oda tettem a C pontomat, innen egy 1-5 ös ugrást várok akár 2.5-ig. Ha ez megindul szokott nagyot menni, már jó ideje tolták lefelé, a short állomány is jó magas, forgalom meg kevés, mintha nem tolnák már lefelé.. Ha meg valami felvásárlási hír is jönne, akkor maradhatna a pakkom későbbre is..
GPRO szerintem 3 hete a 0.65 melyponton kesz volt a (C of 2), es szokatlanul jo esely van kitoresre 0.80 fole, egy Rallyra. Ebbol akar tobb hetes szep rally epulhet. Egyebkent igen jo kamerak vannak 5-600$-ert.
Ezt figyeli valaki? Spekulációs jelleggel belevettem most egy minimális mennyiséggel, a 8.19 átfedése esetén szerintem kiszállok. De ha jön az újabb AI hype akkor simán belelátok egy olyat, hogy év végéig 20 felett lesz. Nincs kedvem beszámozni, de adja magát:
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.