Sztem meg nem lesz semmi. Most jó vételi lehetőségek vannak. Kereskedelmi háború sincs. Ez csak egy kis izmozás. Milyen háború az, ahol lövök egyet, majd vissza lőnek és jön a béketárgyalás. Ez egy vicc. Kicsit befosatják a népeket, aztán ennyi.
Én abban bíztam, hogy körbeveszi magát szakértőkkel. Most már úgy látom, aki ért hozzá, azt vagy kidobta, vagy félti az állását, így csak a cirkusz maradt. Remélem, sikerül földbe állítania a pénznyomtatással hazudott jólétet. Visszatér az ár az értékhez és nem a mélyen veszteséges, semmit nem érő szarok lesznek a rallyzó léggömbök.
LAC-nak van egy óriási előnye. Nem nyomasztja a líthium alacsony ára, mert még egy grammot sem termelt ki. Ezért is van csak pici vesztesége, mert ha már bányászni is kell, nagyságrendileg fog ez nőni. :-)
Senkit nem akarok megsérteni, de a jóslatok úgy működnek, mint az időjárás előrejelzés. Ahogy közeledünk az időponthoz, úgy változik. Két évvel ezelőtt 240 ezres árat mutatott a csodagrafikon a bitcoinra. Volt a micro strategy-re 900 dolláros célár, ami egy nap után 300 alá ment. A tőzsdén is gyorsan változik a széljárás, nem lehet alapozni a véleményekre. Az a jó, mikor valaki beírja, hogy vett egy részvényt, ami folyamatosan esett, aztán az úriember mégis ki tudott nyereségesen ugrani. Vannak csodák.
A RIG-et a piac teljesen félreárazza. Majd korrigálni fogja. Megjáratják annyiszor, amennyiszer kell, hogy kiszedjék a papírokat, eztán meg csodálkozik majd mindenki, hogy ez meg most meg miért emelkedik.
Mondjuk a korrektseg kedveert Boole LAC celarai mar a kezdetek ota eves idotav megjeloles mellett hangzottak el. Ebbol kifolyolag, hogy most 2,7 a ket honappal ezelotti 3,1 helyett szerintem is jelentektelen. En is megvettem a kivant pakkot mar 3-on, korai voltam, de valoszinuleg az lesz a ‘legnagyobb’ bajom pl. 10 dollaron 3 ev mulva, hogy 2,5-on vettem vagy 2,8-on, vagy 3,10-en. . RIG az mas teszta. Eletem legnagyobb bukasa, ugyhogy ignoralom a temat. (Boole celara itt is kesobbre vonatkozott, bar ketsegtelenul eleg tavolinak tunik innen a 8 dollar.)
NDX daytrade https://imgur.com/a/VI16xDl , Nincs super-tiszta, egyertelmu szamozasi lehetoseg. Az SPY-t lehet hasonlokappen nezni, de ott inkabb expanding diagonal lehet; mert wave(3) hosszabb mint wave(i), es meg (4) is tarthat tovabb. Vagy persze egy szabalyos 5 hullamos impulzus lesz belole. . https://imgur.com/a/fdeUNoo
Megkaptad? Ha nem, küldj üzit a portfoliouzenet@gmail com-ra, és elküldöm. Személyes vélemény: kezdő vagyok, kifizettem, voltam, de nem sokat tanultam belőle, lehet, hogy alkati kerdes is, CFA képzettségű emberekre, sok olvasasra támaszkodok inkább.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.