Amúgy én is!!! Főleg EU-s exportőrök! (Autóiparral az élen!! De luxi ipart is úgy sejtem érinteni fogja... csip acél stb. minden ami USA ba tart) Szerintem holnap "vérengzés" lesz hhhmmmmmm.... nekem csak a mértéke és ideje (meddig?)kérdéses... (Ezek mind csak saját kezdő elmélkedéseim) :)
Ez pont jó arra,hogy elüljön az S&P500-al együtt kb ott, ahol most vannak, legalább még egy ideig. Ezt már írtam, hogy mindkettőben szerintem annyi erő van, hogy ne essenek össze, de növekedni sem nagyon fognak szerintem, írtam is, hogy miért nem. :-)
Azon kivul, hogy napok ota rugozunk a kanadai es mexikoi vamokon, tortent valami? Csak mert a btc esett 3,7%-ot - mondjuk ket hete ok nelkul pont ugyanigy emelkedett 97k-rol 103k-ig - attol meg nem allt fejre a vilag, vagy megis?
Holnap akkora zutty lesz hogy a fal adja a másikat el3g csak BTC re nèzni. Pèntektől már sp shortban vagyok. Majd kb 4 èv múlva újra elkezdek csipegetni rèszvènyeket:DDD Semmi jóra nem számitok hajrá Trampli!!!
Nézd, alapvetően viccnek szántam.. :) na de, ha már ennyire konkrétan érdekel a portfolióm, voltaképp nem is adtam rossz választ... hisz az usa index-ekkel, majdnem az összes részvényt lefedem. :)
Az LVMH-t a héten lehúzták 750-ről 700-ra. Mégpedig azért, mert a revenue ugyan meghaladta a várakozásokat, és az EPS if messze jobb volt, mint egy negyedévvel korábban, de 0,27 %-kal elmaradt az "elemzői konszenzus"-tól. Az elemzői konszenzus a fontos, nem a haj!
Amivel még luxury industry próbálkozik: luxury residences Porsche residences, Bugatti residences- Dubaiban, Miamiban- ehhez már egy kicsit több pénz kell, mint egy Porsche-hoz, de még mindig nem egy private island.
Europe luxuryban talán még próbálják a middle classt kisebb dolgokkal megfogni: lsd LVMH kávézókat, étteremket nyit, talán már a Heathrown is van, NewYork ban is most volt az étteremnyitás Martha Stewarttal, SnoopDoggal és egy csomó celebrity-vel.... hát 20-30 GBP-ként sütinként egy kicsit lassabban megy, mintha az emberek lesöpörnék a Chanel polcokat.
Nekem összességében az az érzésem, hogy a US Tech és a Europe luxury is valami lassan felfelé szenvedő dolog lesz. A Europe luxury azért, mert a gazdagok fogják felfelé húzni, de a middle class Covid savingje nélkül nem fog tudni hasítani, a US Tech pedig azért, mert a kínaiak takarékos megoldása most kivette a szelet az AI infrastrucutre mániából, de az AI őrület még nem ért véget, a software development mondjuk viszont nem generál ekkora spend-et.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.