Utalás havonta 1 ingyenes Árfolyam a váltás pillanatában aktuális árfolyam, automatikusan konvertálnak, amikor feldolgozzák a kérésedet, hogy ez mikor van, azt nem tudom Minden másra ott az IB sugó
Bond nincs, csak részvény nekem. Államkincstárnal van számla, de az más tészta. :). Megnyugtato volt olvasni, hogy nálad is hasonló. Tudod hogy értem ( nem rossz indulattal). Amugy máskor is lesz ilyen panasz kirohanasom a piacra. Mert már harmadszor fordul elő velem, hogy feljovok ide a forumra "sírni" és aznap fordul a portfoliom. Ez most már babona lesz nálam. 6%rol most per pillanat 10% lett, és még nincs este. Komolyan. Nem vicc!! :)
Ez azt jelenti, hogy az USD alapdevizámat, amiben kereskedek, most változtassam meg HUF-ra? Majd váltsam át az USD készpénzemet HUF-ra. Legközelebb 3 hónap múlva tudom visszaváltani a HUF alapdevizát USD-re? A 3 hónap alatt az USD-ben lévő részvényeimet, ha eladom, akkor minden USD-t azonnal átkonvertálják HUF-ra?
Teljesen egyertelmu, hogy a befektetoi bizalmat mennyire elvesztettek a multkori jelentes ota (RIG). De a a durva, hogy jelenleg ezekben meg spekulalni sincs kedve senkinek, hiszen alig mozdul, borzasztoan alacsony napot ota forgalom. Sejtettem, hogy ez lesz: szar hangulatban romma utik, hurra hangulatban semmi. Senkinek nem kell, senki nem hisz benne. Rovidre is foghattam volna a hsz-t: ugy rendesen megszivtuk.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.