Persze, ha a tavalyelőtti 1.20-ról lemegy végül 0.6-ra az EURUSD, utána meg vissza 1.00-ra, és ez utóbbit USD összeomlásnak nevezzük... Nézőpont kérdése... Bár ennél a menetnél (EUR jelentős erősödés) tényleg elszállhatnak a nemesfémek, de ezek eddig is összefüggtek, mint az utóbbi pár hónapban. Csak kérdés, hogy 0.6-os EURUSD-nél mennyi lesz az arany ára? 1200 USD?
Zseniális. Nagyot mész ember, kár hogy mikor először beírtad nem figyeltem rá. Még nagyobb kár hogy amikor egy it s kozösségben kb azon a napon amikor kiadták találkoztam a chatgpt vel nem kerestem azonnal ainrészvényeket. Pedig az állam leesett elsőre is tőle.
Even before the United States entered World War II in December 1941, America sent arms and equipment to the Soviet Union to help it defeat the Nazi invasion. Totaling $11.3 billion, or $180 billion in today’s currency, the Lend-Lease Act of the United States supplied needed goods to the Soviet Union from 1941 to 1945 in support of what Stalin described to Roosevelt as the “enormous and difficult fight against the common enemy — bloodthirsty Hitlerism.”
Hamarabb fogynak el az orosz vasak. A tankjaik fele már kuka. Pufferzóna hülyeség. Csaj igazolni akarják vele a vérontást. Ha akarják Londonból lebombázhatják Moszkvát, persze ez a másik félre is igaz. Csak nézd meg mely területeken támadtak. Hát tök véletlen ahol földgáz van a föld alatt vagy tengerpart van. De érdekes..A cél simán a SZU visszaállítása lett volna csak hát nem 3 naposra sikeredeff a háború. Mivel gazdaságilag az oroszok kisebbek mint a spanyolok lehet tippelni ki fog hamarabb elfogyni. Ide pénz pénz pénz kell. Amire gondolsz a 2. vh ban is amcsi segítség nélkül semmire nem vitték volna. Valami döbbenet fegyvert kaptak amerikától. Csak ezt alig tudja valaki.. Innen a hírnevük, hohy akkor mekkorát alkottak..Hát ja, csak pont az amcsik tolták őket.
PBR-ben mintha némi fordulat kezdene kibontakozni. 61,8 alá bement, de az 50-es fibot nem is érintette. Viszonylag széles célár jön ki, 14-16 közé érhetne. Jelentés március 1-én, ami minden bizonnyal nem lesz szar. . https://www.tradingview.com/x/DN9a2Ied/
Igen, pont ezt vártam, a bull flag látszott a SOUN-ban és már sokadszor csinálják meg ezt napon belül. 4 feletti záró erős jelzés volt, 36x átlag forgalom.
GFAI megérzés volt, hogy eltemettem, egyelőre igazolta.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.