Csak a szokasos, biztos valami brazil cirkusz van kibontakozoban. . Meta annyira durvat mozog, hogy ezt mar egyaltalan nem tudom hova tenni. Eladtam ma 40%-ot, de felmerult bennem egy teljes META -> BABA csere. 225-230 META eladas, 95-100 BABA vetel. A kerdojel ebben, hogy META meddig birja, egyaltalan tud-e meg menni.
Egyre valószínűbb, hogy WTI megindul 6x sávba. Ha így lesz és kb 65 alá zár, akkor jóval alacsonyabbra is eshet. Olajos pozikon megtermelt nyereséget érdemes védeni. NG stabilan 2 felé tart. Napos chatron 2.101, hetesen 1,5x környékén is van betöltésre váró rés. EURHUF tovább erősödhet. Bár most támaszhoz ért, egyre valószínűbb, hogy kb 375-ig leesik. USDHUF szabadesésben, jelenleg kb 340 tűnik egy erősebb támasz szintnek, ami megfoghatja, CHFHUF 362 célár reálisnak tűnik, extrém esetben 33x elérésem sem kizárt. ec23
....hát ennek ellenére a DB is adtak duplázott a német kapott is vagy -4,5%-t. FB/Meta igaz hogy nem olyan jó a jelentés de 45% emelkedett kettő nap alatt. No erre varjunk gombot. V:I:P kiszálló közeleg negligálom a tegnapi optimizmusomat.
És mit csinál majd, ha jó lesz a jelentés? Vagy ha rossz, akkor egy nagy eséssel visszaadja a mai felhúzás felét? Ma még én is elcsábultam egy Apple fomóra, nemrég dobtam.
SPY daytrade A tegnapi napi rally plusz a mai rally eddig egy wave(iii) hullam kell legyen, ami talan elerkezett (majdnem) a vegehez. ha igy van, akkor a kovetkezo par napon iv-v hullamra kell szamitani. A (iv) alja talan 4141 korul lehet majd, es utana wave(v) uj csucsra mehet 4200 kornyeken. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230202v04xxnbzh.jpeg . Hogy utana meg hany iv-v, es 4-5 hullam kovetkezik, azt jo lenne tudni. Legalabb 1-2 kellene.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.