Szerintem a mostani piacból (SP500, DJI) még nagyon hiányzik az utolsó nagy felfelé kör. Én SP500-ra 5200-6k között, DJI 40k-44k közé várnám a tetőzést. Tudom, hogy ez most hihetetlen, de szerintem az események úgy fognak alakulni, hogy ezek az értékek megvalósuljanak.
Ebben az a szep, hogy ma airlines tartotta magat a legjobban szinte, szoval akkor ha azok rendben vannak nincs recesszio, raadasul jon a nyar mindenki utazik, kell az olaj… :) ez egy gordiuszi csomo. 🙃 Az eladjam-e kerdesre pedig: ha tudnam, nem a forumba irnek, ez eszmecsere csak, senki nem latja a jovot. :)
de az elszálló indokolatlan/12 év ingyen pénz ára/ infláció recessziót okoz ami miatt csökken az igény az olajra tehát az esni fog meg, hogy az oroszoknak kisebb legyen a bevétele
Arra tudok csak gondolni, hogy csinaltak VIP beszallot az olajosokban bennfenteseknek a jovo heti embargo bejelentes elott. Nagyon meredek gondolat? :)
Baj nincs, dzsembori lesz a 4100as zonaban. Viszont latva ezt, a FED 75bpt tuti nem emel, 50et esetleg. May4ig lezajlik legkesobb a selloff, es onnan azert emelkedesre szamitanek. Apropo, olajos rv-eket mire vertek ma bucira? Jovo heten ha bejelentik az EU olajembargot, akkor vajon elszallunk? :)
Nincs olyan vállalkozókedvű, aki a biotech armageddont szeretné kihasználni hosszú távú long pozira? Arra gondoltam, jó lenne valami biotech ETF, amit EUban is meg lehet venni.
En teljesen elfogadom, hogy a matek nem jon ki, de a chart sem, amit betettel, csak erre utaltam. Ezert kell valasztani mi alapjan kereskedik az ember, en inkabb maradok csak a chartoknal, a hirekhez nem ertek :)
Teljesen reális, én is ezt vártam korábban, hogy először megnézi a RIG a 3,5 USD-t, aztán majd elkezdi a hosszú emelkedési szakaszát. Nagyon lassú lesz, nagy türelem kell hozzá.
Hát igen. Ez a fórum, má csak ilyen. Okosabbnak hisszük magunkat, mint a yellen egy pár ezres stábbal megtámogatva (meg egy pár nagytőkéssel). És okosabbak is vagyunk. :) Mondjuk ez nem nagy kunszt. :)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.