Adja ég, hogy igazad legyen, és legyen egy tisztességes korrekció, mert most mondják, hogy commoditiyba kell tolni minden pénzt, ha brutális kamatemelés lesz, és nem ártana egy kis korrekció. DBC-t nézegetem, de sehogy sem akar lefordulni.
Amcsik nagyon erőlködnek, hogy legyen valami. Minden nap bemondják, h holnap invázió...
Törölt felhasználó2022. 02. 18. 14:56
És ezek a "vezetőink" - latinból szolga/segéd - akik értünk vannak és az újságírók az igazságot keresők. Lehet gondolkodni, hogy mi van itt. És, hogy mit akarunk. Ma is. :)
Törölt felhasználó2022. 02. 18. 14:53
"jöttömre 5 nap múlva számítsatok pirkadatkor kelet felől" Gandalf. Na. Neki elhiszem. :)
"Állítólag a 7végén invázió " Ez így nekem kevés. Szeretném tudni a napot és az órát, mert hiszen mi sem egyértelműbb, mint egy háború esetén ezekről tudnia az ellenfélnek. :D És visszatérve a korábbi érvemhez, ezt a stratégiát a focimeccsek tízenegyeseinél is megoldhatnék már, mennyivel szebb lenne ha tudná a kapus, hogy merre és hogyan vetődjön. :) Szóval olyan "életszerű" (bár nem tudom, háborúval kapcsolatban szerepelhet ilyen jellegű szó, de most kivételesen erőszakoljuk ide, most az egyszer! :)
Nekem mondod, gazprom tulajnak? :) tele a hócipőm. Nem mintha a többi papíromat nem zúznák. Olajosokból kiszálltam, gondolom most jön a 150 dolláros olaj :)
OIL daily. Ugy tunik, megvan a csucs 95.82nel, mert a support vonal ma letort. Egy ideig felre lehet allni. http://keptarhely.eu/view.php?file=20220218v00x5wivx.jpeg . Es ha SPY tovabb gyengul ? Mar DOW Transports, NDX es IWM is -20% esesban vannak, akkor az olajcegeknek is ellenszeluk lesz.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.