Én már tegnap is vettem zárás előtt és most is szeretnék bővíteni, ha a RC nem feküdt volna el. Szerintem eddig is alul volt árazva és a prezentáció óta kitört eladási hullámnak semmi alapját nem látom. Épp ellenkezőleg, de úgy tűnik ma így működik a piac.
Azért ugy nagyon kivancsi lennék, ha a coinhuszárok meg a coinjaik le lennének vágva a bankrendszerről, akkor mit kezdenének... A Teslaban tök igaza van a kollégának, ha nincs pénzbőség, az a cég csődbe került volna, vagy felvásárolta volna az Apple vagy valamilyik gigatech. A nagy fancy cégek azért vesznek coint, hogy fancyk legyenek, pont. Coinbányász cég vagyok, jaj veszek bányagépeket, amiket szénerőmüvekkel meg atommal üzemeltetek, hogy "számoljanak", hujuj, SOS-ról is kiderült hogy egy giga csalás. Bármelyik céget, amelyik coint vesz megtépik, pont. Ezért veszik. Tether kakukk, lószar sincsa mögötte, de mikor megjegyzi az ember, akor csak azzal jön a coinhuszár, hogy hát hiszen a jegybank is nyomtathat pénzt.. aham. Van az a nagyon jó mondás: "Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek" Ezzel mindent el is mondtam. Ettől függetlenül a pénzem pár %-t coinban tartom, mint legutóbb volt róla szó, de az hogy valaki idejön pozicióból téríteni és ilyen stílusban dumalni, az felháboritó, csak emiatt írtam be. További jó fórumozást.
https://invst.ly/u8pi8 .. BCRX tech. elemzes... Aki erti mi tortenik, jo hirekre miert zuhan, kerem irjon. Brutalisan tul van mar adva es nem ertem. Ma short mentes nap van a tegnapi -10% miatt, szoval duplan nem ertem miert van ennyire szarra adva
Csak a teslát említettem, hiszen állítólag ők egyensen vásároltak BTC-t, óriási reklámot csinálva, de ezt már musk-tól megszokhattuk. Az látszik, hogyha nincs menedzselve a coin, akkor csak csendben oldalazik, vagy csökken az ár, kell folyamatosan a felbeszélés. A microstrategy is a dolláron hízik, amit a fed nyomtat, lehet nem egyenesen, de közvetítőkön keresztül. Senkit nem szeretnék félrevezetni, csak a saját véleményemet írom. A tévedés jogát fenntartva. Mivel a coinoknak nincs értéke, így az áruk bármilyen lehet 0-tól egészen a végtelenig. A szabad piac és a bálnák döntik el, mennyiért hajlandóak megszabadulni tőle.
szeretsz melle beszelni, Microstrategy nem a FED-tol kapja a penzt. Sajat rv vasarlas helyet a penztartalekaibol BTC-t vasarolt. Majd a piacrol szerzett eloszor 0,75%-os kamattal toket amibol megint BTC-t vasarolt es a tortenetet folytathatnam. Az allitasaid nagy resze vagy hamis es felre vezeto, vagy egyszeruen hatalmas tudatlansagrol ad tanubizonysagot. Olyan dolgokat jelentesz ki amik nem felelnek meg a valosagnak. Ezzel pedig masokat felre vezetsz. Ha mar szeretsz ezzel kapcsolatban velemenyt nyilvanitani miert nem szansz ra mondjuk nehany orat h megismerkedj a temakorrel. Szomorunak tartom hogy ilyen a hozza allasod. Mit szolnal ha en allitanek rolad valotlansagot ill. a te befekteteseidrol? Ez nagyon csunya dolog; arrol nem beszelve h masokat felre vezetsz.
Szerintem is lelógatják addig. Sőt, látva az elmúlt napokat jó esély mutatkozik az 53,8-51,8 közötti landolásra. Ezt most megint mindenki adja, addig nincs alja.
Most kaptam, valószínűleg ez okozta a premarket emelkedést: Tisztelt Ügyfelünk!
A ION GEOPHYSICAL CORP (NY) - US4620442073 részvényeket érintő jegyzési ajánlat tőkeemelés keretében minden 2021.03.19-én fizikailag rendelkezésre álló értékpapír után US462RGT0106 - ION GEOPHYSICAL C.RIGHT EX190321(NY) jogok fognak kiosztásra kerülni 1:1 arányban. A jogok nem forgalomképesek.
A társasági eseménnyel kapcsolatban a következő opciók állnak ügyfeleink rendelkezésére:
1. Opció - No action. Alapértelmezett opció. - Amennyiben nem nyilatkozik, automatikusan nem él a lehetőséggel.
2. A rendelkezésre álló jogok ellenében új
értékpapírok kerülnek jóváírásra az ügyfélszámlákon, melyekről később
kapunk információt. Arány és az újrabefektetési ár még nem ismert.
A csúnya FED csak élékínteni akarna, de sajnos semmi nem elég. Ha nem nyomtatnának, már 2008-ban bezuhant volna minden és lehet, még máig sem másztunk volna ki a gödörből. Érdekes, hogy a cégek ott sorakoznak az olcsó hitelért és habzsolják fel az olcsó dollárt, közben szidják, aki adja. Hol lennének, ha nem volna ekkora pénzbőség? Szerintem pontosan a Tesláról már nem is hallanánk.
Sajnalom h mar megint melle beszelsz. Nem BTC-be spajzoljak ahogy te probalod beallitani, hanem egyes cegeknek eleguk van abbol, h a jegybankok a penz higitasaval (extrem modon ujbol megadoztatva vannak) erteket rabolnak toluk. Nincs szukseg a BTC-re ; egy normalis mindenki szamara fair igazsagos penzugyi rendszerre lenne szukseg, konzervativ monetaris es fiskalis politikval. Erre viszont sajnos majdnem 0%-os esely van. Igy a kulonbozo gazdasagi szereplok probaljak menteni a menthetot; nem hiszem h te szereted ha meglopnak! Talan masok se szeretik ezt!
https://coinmarketcap.com/ A BTC kapitalizációja 1000 milliárd dollár, amit az összmennyiség x ár ad meg. 24 óra alatt most 62 milliárdos forgalmat bonyolítottak. A szakértők szerint, viszont a BTC több mint 20%-a már hozzáférhetetlen, elfelejtették a kódot, így létezik, de használhatatlan. Sokkal felkapottabb a kereskedésben a tether, ami mögött senki sem tudja van-e fedezet, de majdnem 40 milliárd van belőle és most 95 milliárdos 24 órás forgalmat csinál.
Hát elég nagy baj az, hogy a cégek nem fejlesztésre költik az árbevételüket, hanem bitcoinban elspájzolják. A gazdaságélénkítő csomag így megy a spekuláció felé, az élénkítés meg elmarad. A pénznek az a funkciója, hogy költsék és forgassák. Ezért is vannak 0-ás kamatok, hogy ezzel is próbálják a gazdaságot pörgetni. Így viszont jön az infláció, a gazdaság meg szenved. Az emberek olyanba rakják a pénzüket, ami nem teremt semmit. Ezért menetelnek a veszteséges cégek árfolyamai, mert senkit nem érdekel az P/E ratio.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.