5, majd 7, majd 10 USD. Ha veszik a női gyógyterméküket, akkor a bevételi robbanás miatt szépen emelkedni fog. Ha meg nem, akkor dobni kell. A következő negyedévben már valamit látni kellene.
Mi az evfm célárad? Technikailag csúnya, csökkenő 3 szög, trendvonal és egyéb erős ellenállások. A dupla alj célár 3.5 Most 2.5 az árfolyam. Jó hozam lenne, de szkeptikus vagyok most
Bár nem túl sexy részvény, de vessetek egy pillantást WBA-ra. Tegnapi szép emelkedés mai is folytatódhat és 44-45 felett már igazán jónak tűnhet. Közel 5%-os oszti ajándékba. . https://www.tradingview.com/x/mrsQUSo8/
Akkor kimaradok. Nem szaladok utána. A modellt követem. Ha nem a modell szerint fog mozogni, akkor meg még félni is fogok tőle és egy dolcsit sem teszek rá, mert ki tudja még mit fog művelni. Ezen a piacon bármi lehet, de azért manapság már óvatosabb vagyok. Ha visszajön 23-26 ezer közé május környékére, akkor veszek RIOT, MARA, GBTC-t. Ha nem, akkor nem.
de mi van akkor ha csak 80-100k-rol lesz komolyabb 20%-nal nagyobb korrekcio? es akkor ha mondjuk csak 140-160K-rol lesz csak 40-50%-os korrekcio? (nem mondom h igy lesz; de akar ez is elofordulhat) ?????
Én is ezt az arányt számolgatom nap, mint nap. Nem egyszerű, ma éppen 60% cash, 40% részvény (és ha-ha további 30% tartalék cash, ha valami nagyon akciós lenne).
Csak azt nem tudom, hogy havi 120 mrd USD eszközvásárlás mellett milyen dolog fog történni, amire jelentőset esnénk. Talán a vakcina nem lesz hatásos és nagyon hosszú ideig fog még tartani a káosz. Itthon biztos, mert ebben az ütemben legalább 1 év kell, hogy érdemi változások legyenek. Ha meg megnyugtató eredmények nélkül nyitnak újra, az meg dupla vagy semmi játék lesz, de nagyobb eséllyel buknánk ezt a fogadást.
Én is tartok elegendő cash-t, de nem szabad elfelejteni, hogy egy esetleges magasabb inflációs időszak felfelé kényszeríti az eszközárakat. Mérlegelendő, mi az a részvényarány, ami kiveszi a részét az emelkedésből, de mégis marad elég zsé olcsóbban vásárolgatni.
Bitcoin. Már többször feltettem, de kb. ennek a modellnek van realitása. Kb. májusban lesz egy jó vételi lehetőség (én egyedi részvényekben és egy alapban gondolkodom, tőke max. 3%). Utána szerintem megindul a 130-140 ezer USD környékére és 1-2 év alatt be is futja, talán december végéig is. Na ekkor én biztos eladok majd, mert ebben sokáig nem lesz a long oldalon jó lehetőség. https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/xstation5screens/095/069/cc4c9ba39a23becb59990c3066b6e54906a18098.png
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.