Nagyon rövidek egyelőre az esések, viszont a felfele korrekciók meg nagyon elnyúlnak időben. A B hullámban meg erős volt a felfele kör, és gyenge és rövid a lefele korrekció. Látszik a FED pénzek hatása.
Azzal hogyan számolsz, hogy két-három hónap múlva akkora eltárolni való olaj lesz, hogy nem lesz hová rakni? Szerintem az OXY alatti cégek mind csődbe mennek.
Tetszik a logika. . Igen, optimistább volt az én számításom, mert ott a dutrván 5, rosszabb esetben 7% visszaesésben már a keresletvisszaesés is benne volt, ami szerintem súlyosabb, mint a kiváltó termelésvisszaesés még állami csomagokkal is.
En ugy szamolok, hogy az USAban marc---maj vegeig , szoval 3 honapot tart a jarvany felfutas, es 3 honap a lecsenges, es a melyponton nagyjabol -35% lesz a GDP csokkenes; , ha igy volna, akkor a 6 honapra a GDP kieses egy haromszog terulete, alapja 3/12 ev, magassaga 0,35, es ebbol van egy felfutasi es egy lefutasi haromszog, tehat osszesen fel-es lefutasi kieses osszes terulete,= 3/12*0,35/2, ketszer, =1,05/12= 8%, szoval ugy 8%al kevesebb lesz a GDP mint a tavalyi =+2%, tehat -6%; , nos, igy kalkulalva, az SPY aljat nagyjabol juliusra becsulom elerni (idoben a jarvany vege elott 1 honappal), es boven elerheti a tozsdei eses merete (az eddigi sebessege extrapolalasaval) a 70-80% nagysagrendet; az SPY konkretan szerintem oda esik le, ahol a 2009-20 rally idejen a wave(2) support pontja volt, SPY=1000-1100 support savba, tehat igy nezhet ki , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200422v00srhrpc.jpeg , Akkor persze nincs vege a bajoknak, de onnan egy masik tortenet a folytatas
RIG lassan eléri a várt 0,9-es célárat. Viszont kisebb TF-en nekem úgy tűnik, hogy nincs kész az esés. Ha izomból leszakítja a 0,9-es szintet, akkor kb 0,6 és 0,4 lehet a potenciális fordulópont (ha ezeken a szinteken sem fordul, akkor jön a csőd).
Érdekesnek érdekes, de egyrészt nem humánus, másrészt pedig nagy valószínűséggel katasztrófába torkollik, amikor a kórházak mentendő korúakkal megtelnek, akiknek nem jut ellátás. Nagyjából láttuk olaszoknál, spanyoloknál, New Yorkban, stb. Meglátjuk.
SPy daytrade A (v of c of iv) egy Ending Diagonal, 5 percesen egesz jol kiveheto az osszes ki hullamocska, ez a 5min chart, nemsokara kesz, es indulhat le (v) hullam a (iii) ala , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200422v00si0942.jpeg
Rig 93 cent, hatalmas forgalom! Történt ebben valami? Az alapblogon pont egy interjú van a svéd akárkivel, aki szerint náluk oké így a járvány, hisz csak öreg betegek halnak meg. A nyitott társadalom a kulcs benne. Olvasd el, érdekes
És ami még aggasztóbb: a svéd modell katasztrofális eredményeket produkált. 1 m főre 192 halott jut, ami hasonló szám, mint Angliában (kicsit alacsonyabb). Vagyis a gazdasági nyitás nem sok jóval kecsegtet, amíg teljesen ki nem írtjuk a vírust.
Egyébként a vírusterjedés sokkal rémisztőbb ma, mint amivel 5-7% USA GDP visszaesést számoltam 1,5-2 hónapja, és a 12,5%-os magyar GDP csökkenés is jobb vírusforgatókönyvvel lett számolva. Lassan újra kell kalkulálni, mivel Ny-EU-ban nem akarnak a megbetegedések és a halálozások egyszerűen hetekkel a csúcs után sem csökkenni. Szóval bármi is van a tőzsdén, a reálgazdaságban sokkal rosszabb a kép, mint amivel számoltuk az amúgy óriási visszaeséseket.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.