Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezt a papírt nem lehet sportolni.Azért esik mert adják.A vevők minek álljanak fentebb amikor olcsón megkaphatják.Amúgy meg jelen állás szerint még ennyit sem ér a cég.Ennyi.
Na a jó szívű spekuláns, ne röhögtess! Ha ilyen szar minek vagytok itt? Nem mindegy nektek mennyi lesz a papír? Tele vagytok shortal mi, bár nem lehet shortolni azt mondjátok, hát ez is egy egetverő hazugság, itt mindent lehet csak fizess!
itt már rég ne maz a kérdés mikro kéne eladni hanem az hogy egyáltalán lesz-e értelme ebbe a papírba bármikor belevenni. Eladás engem hidegen hagyj aki most benne van az sajnos így járt de egy Rendszerváltás után nem is értem mit gondoltak itt egyesek hogy mi elsz a 4ig sorsa hogy még mindig tartják ezt a részvényt.
nem az eladásra sanyargatjuk őket azon már rég túl kellett volan esni nem is tudom hogy mióta mondják itt hogy el kell adni sztem 4000 óta biztosan ,hanem hogy bele se vegyenek rohadjon a 4igre a részvény :) hamár kicsi a közkéz akkor egyék meg amit főztek.Nem lesz kiszállás nekik csak felszámolásnál.
Szia János! Az Akko nyrt -ről mondanál valamint esetleg, nagyon benne vagyok kb. két hónap alatt tudnám eladni a mennyiset, annyira illikvid, de akkor is komoly mínusszal, de már nem érdekel! Nem sürgős, nagyon köszönném, elemzés nulla róla, csak a sok bizakodó!
Nincsenek itt shortosok, bárcsak lennének, nekik legalább vissza kellene venni. Lenyomás, shortosok, ez mind kitaláció, inkább adják hetek óta a kevésbé jól értesültek. Rogánék valami csoda folytán 4k felett tudtak kiszállni. Ha lenne pozitív jövőkép, a bennfentesek, strómanok már vennék. Hülyén hangzik, de ez még lehet a második vonal vip kiszállója.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...