Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Aki nem bírja az mit keres itt? A nyomi fickónak meg fingja nincs az üzletről, írogat mindenfélét, tudnék mesélni. Rossz helyre született amcsiban Trumpiról sokkal többet tudna írni. Faszfej. Eddig hol volt? Sunnyogot, milyen nagy pofája lett sok embernek hirtelen.
egy szép próbálkozás volt, a tudatlanok hergelésére. ha Galgóczy Cégbírósági eljársára gondol: akkor Jászai igy mentesültehett TÖRVÉNYESEN A cégbírósági eltiltás alóli sikeres kimentés (mentesítés) alapfeltétele, hogy az érintett megszüntesse az eltiltáshoz vezető jogsértést, például kiegyenlítse a hátralékos köztartozásokat. A kimentési kérelmet, illetve a fellebbezést az illetékes törvényszéki Cégbíróságon kell benyújtani a jogszabályban meghatározott rövid, jellemzően \(15\) napos határidőn belül. [1, 2]Az eltiltás kiváltó okaitól függően az alábbi lépésekkel és jogi lehetőségekkel élhet:1. Kimentési lehetőségek és jogalapok
Tartozások rendezése: Ha az eltiltásra adótartozás miatt került sor (pl. kényszertörlési eljárás során), a legsikeresebb kimentés az, ha a magánszemély vagy a cég igazolja a lejárt köztartozás megfizetését.
Önhiba hiánya: Hivatkozhat arra, hogy a mulasztás nem az ő hibájából következett be, vagy bizonyos körülmények (pl. elháríthatatlan akadályok) miatt nem tudott időben intézkedni.
Mulasztási bírság rendezése: Ha a cégbírósági pénzbírság be nem fizetése az indok, az összeg utólagos rendezése után lehet kérelmezni az eltiltás törlését. [1, 2, 3]
2. Jogorvoslati lehetőségek (Fellebbezés)
Határidő: Az eltiltó végzés kézbesítésétől számított \(15\) napon belül van lehetősége fellebbezést benyújtani. Ez a határidő jogvesztő, így az időben történő postázás vagy elektronikus beadás kritikus.
Halasztó hatály: Főszabály szerint az eltiltással szembeni fellebbezésnek nincs halasztó hatálya, ám a másodfokú bíróság indokolt esetben felfüggesztheti a végrehajtását.
Iratok benyújtása: A beadványt az elsőfokon eljárt Cégbíróságnak címezve, de a Magyarország.hu - Személyes Ügyintézési Felületen (elektronikus úton) kell beadni. [1]
Olvasva így a híreket . Mindenhol mennek a nagy ígéretek feguvergyártás így , fegyvergyártás úgy .. Nagy szavak . Tettek már kevesebb . Közben adósodik el mindenki . Mire hadrendbe állítanak eszközöket már megváltozott a hadviselés .. Aztán egyszer csak vége lenne az orosz - ukrán háborúnak azt szép csendben hamvába halna az egész story line.. Ez a cseh csapat is érdekes . Nem hiányzott ez most . Ha! Jászai vagy a cég ellen vizsgálat indul és bármi simlisség még előkerül máris kerúlni fogja a nemzetközi tőke szerződés tervezet ide vagy oda …
Szendi? "Jelentem..." Katona ember, én minisztert nem látok bele. Tartok is tőle, hogy mit fog ki/meg/át/felülvizsgálni. Kapitány kell oda, RSZR kevés.
Az a bibi ezekkel az önjelölt oknyomozókkal, hogy egy egyszerű Optenes keresés után kiderül, hogy nem mondanak igazat. Jászai 2015. április 30-al lett IG tag, ill. vezető állású képviselője a Konzum Nyrt.-nek. Mészárosék meg 2017-be jöttek be a Konzumba.
Kivancsi voltam, megneztem... Galgóczy Ferenc allitasa szerint, Jászai 2016-ban egy korábbi vállalkozásának jogutód nélküli megszűnéséből kifolyólag NAV eltiltás alatt állt, ami azt jelentette, hogy egyetlen gazdasági társaságban sem tudott vezető tisztségviselő lenni...es hogy lett elintezve a problema. Errol szolt a rovid kb 2perces elso resz Holnap jon a kovetkezo resz
Szerinted a farok csóválja a kutyát. Jaszai semmilyen ajtót nem tudott egyedül kinyitni, mindenhol kinyitotta neki a politika. Mostantól képlékeny, hogy mely ajtók lesznek nyitva, és Jászai mely ajtókon mehet be (a kettő nem feltétlen ugyanaz). Ezért bizoytalan a 4IG helyzete per pillanat. Fogadás, tippmix pálya ez most jelenleg.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...