Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ide figyelj te Opni szökevény! Függetlenül attól hogy több vagy kevesebb igazságtartalma van a böfögéseidnek, semmi jogod ilyen stílusban kommunikálnod! Előbb írod, nem te személyeskedsz, aztán hogy "kopogtatni fognak nálatok".Kinek hiszed magad te pojáca?!
miért? a Visszaszámlálót mára kellett mert hétvégén fognak jönni a hírek.Ők dolgozni fognak hétvégén is ne aggódj minél hamarabb annál jobb. Hétfőn már a hírekre fog az árfolyam mozogni.Nem veszitek észre hogy bevagytok szarva végig személyeskedtek normálisan nem tudtok megnyilvánulni ez annak a jele hoyg vergődtök és verejtékeztek az idegtől :) Semmi baj aminek jönnie kell az jönni is fog :)
Hát eljött a nap a nagy nap. Az utolsó nap, hogy a NERes patkányok kimossák a pénzüket itt. A hozzáértők szerint 20 milliárdot vettek ki. A rohadékok, ha ez igaz akkor száradjon le mindenük. Egyébként a bróker szerint többen a rendőrségen akarnak feljelentés tenni pénzmosás miatt, mert a tőzsde mossa kezeit. Lesz itt haddel-had a tőlünk lenyúlt pénzt az utolsó cseppig viszik. Milyen emberek ezek? Tegye fel magának mindenki ezt a kérdést. Forró napok jönnek hétfőtől, szóltam a brókernek átvennék egy ezret kb 3600 as vétellel de technikailag nem lehet megoldani. Mennék ide meg oda én is érezzék a patkányok a törődést!
Trieszt nem mutyi, ugye? A leendő miniszterelnök meghívta Magyarországra Giorgia Melonit:Meghívtam a miniszterelnök asszonyt egy magyarországi látogatásra, és megállapodtunk abban, hogy segíteni fogjuk az olasz és a magyar befektetők eredményes munkáját, valamint a trieszti magyar kikötő mielőbbi elkészültét.„Éljen az olasz–magyar barátság!” – zárta beszámolóját Magyar Péter.
Országos popcorn hiány várható.:) ...és akkor ott lesz még az M1 híradó, ami le fog állni átmenetileg és szélnek eresztik a 16 êven át hazudozó fideszes propagandistákat
egyébként meg nem gondolom hogy egyetemi docensként a fideszre vagy a kutyapártra adta le a voksát a tanár úr, én úgy gondolom, hogy értelmiségiként a változásra adta le a voksát, úgyhogy ezt nem merném igy kijelenteni hogy nem MP embere a 4ig-nak azért lesz jövője, mert JG itt van és teszi a dolgát. kormányozza a cégét, és úgy gondolom hogy a közeljövőben takarításra készül. Gondolkozz logikusan, ne előítéletesen. ugyanúgy ahogy az EB feltételeket (szupermérföldköveket) szab Magyarország felé, amit MP-nek kell végig vinnie, lnem gondolod hogy MP is ilyen szupermérföldköveket szab a 4ig felé amit viszont JG-nek kell véghez vinnie. Egyébként meg MP-nek szüksége lesz a SAFE-re mert Urusula néni tegnap azt nyilatkozta, hogy Magyarország jobban teszi ha a 10,4 milliárd euróból elfelejt mineegy 3 milliárd hitelt, mert azt 2026 dec 31-ig el kellene úgy költenie hogy a vállalásaok meg is valósuljanak, ami egy lehetetlen küldetetés mert a hitelt nem fogják úgy átminősítani mint az RRF támogatást, azaz az EU nem fogja engedni hogy az Eximbankot a hitellel is feltőkésítse. És már megint oda jutottunk hogy MP nem tudja vállalni amit igért, nem jön annyi EU-s pénz amennyinek kellene jönnie, forráshiánya lesz, amit a legegyszerűbben a SAFE-ből tud pótolni. Fogd fel, hogy nem minden a bosszúról, meg az elszámoltatásról fog szólni. A főbűnösök nem itt vannak. Itt üzlet, pénz ,tudás, kapcsolat és a nemzetközi kapcsolatok révén rendkívüli lehetőség van. Csak ezt még sokan nem értik, nem látják át, köztük például te sem. JG nem egy Balásy ezt ne felejtsd el
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...