Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Holnap 4000! Ja nem ide. Szerintetek, ha lesz egy működő ügyészség akkor a Vodafone a Digi és egyéb felvásárlások nem lesznek felülvizsgálva? Csakkkkérdem! :D
A mai nap a tegnapi nagy esés korrekciója csak vagy ez már forduló, ez itt a kérdés. 2270 körül már jönnek az eladók, adják vissza tegnapi 2000es vételeket. Elég lenne egyetlen nyilatkozat JGtől vagy MP től és vagy szárnyalás vagy zuhanás lenne de csend van.
Törölt felhasználó2026. 04. 14. 09:27
Tisza: 136 - 140 között Fidesz: 55 - 57 között Mihazánk: 6 Just a quick reminder
Korábban is írtam, hogy én elég bevállalós vagyok, így nem vagyok bedzarva. Nekem most nem kell a pénz, 4ig+ OTP a fő portfólióm. Opus nagy részét eladtam vastag nyerőben félve a választástól, valamint szabad tőkét akartam biztosítani. Már választás előtt is veszegettem az esésben a 4ig-et, írtam, hogy tegnap is vettem. A pánik eséseket meggyőződésem, hogy meg kell venni. Persze nem én vagyok az, akinél a bölcsek köve van 😜😜
Most ez így neked jobb, hogy többen nézzük a mínuszt a számlán? Ez boldoggá teszi a Te életedet? "Nehogy azt hidd, hogy megússzátok." Mit is? Soha életemben nem csaltam el 1 forintot sem, minden ide befektetett pénzemért tisztességesen megdolgoztam. Minden adót befizettem, nem tudom te fizetsz -e már egyáltalán. Az hogy hittem és még mindig hiszek benne, hogy ezt a céget szakmailag összerakták az legyen ez én dolgom. Fejezd be ezt szerintem és menj máshova örömködni. Kösz.
oohhh na "barátocskám".. a jóindulatról beszélhetnénk a fideszesektől az elmúlt 16 évben! Nehogy azt hidd, hogy megússzátok. BUKTA VAN! NEKTEK MEG KUSS!
Nem mondták még neked, hogy kicsit nem túl jóindulatú vagy?
Törölt felhasználó2026. 04. 14. 08:33
Jahj arról is emlékezzünk meg, amikor a másik csoportban szervezték a felbeszélő négyezres, mindjárt most lesz ötezer bulikákat. Fideszes agytrösztök meg találkoztak pubokban és azt nézték utána hetekig, hogy feleződik le a mosoly az arcukon, meg a részvény árfolyama párhuzamosan. Na most mikor és hol lesz az 5000 bulika? Időpontot kérek!
Veszel egy új BMW-t 40 milláért, két hét múlva 20 milliót ér a használt piacon. Gyönyörűen leírja, hogy mi történik ha az ember 4iG-t vesz vagy bármilyen NER-es papírt 😂😂😂
Legjobb csapat híve vagy szóval jó lesz Venni kell végig 2k alatt ajándék jobban megéri mint egy 40 millás BMW ingyen lenne Most MNB is lehet nemsokára írni azt előveszik majd akik ellenünk vannak
Ne aggódj pénzük van dögivel, és nem lehet csak úgy elvenni semmit, ha nincs nyoma a korrupciónak akkor cseszhetik. Itt meg Minden le van papírozva. Ha hoznak egy törvényt az államosításról azzal meg nem mennek semmire, sz euben az nem működik.
Jaja hát azért hozzá kell tenni, hogy hogyan meg milyen áron.. emberek tízezrei betegedtek ebbe bele, hazudtak nekik, meghurcolták és megfélemlítették őket. Közben az oroszok ugye végig a spájzban. Ők meg végig luxusban éltek. Nos hát innen nézve még nagyobb az öröm h BUKTA van, és nincs tovább. A fidesznek annyi. Orbán Viktornak vége. A slepp megy a levesbe. Mészáros, KG, Jelinek, Tiborcz. Ha MP nem hülye keresztbetesz a cégeiknek amennyire csak lehet, mert különben vitya ellenszélből pénzelve lesz. 4iG TAKA VAN!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...