Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mit írtak lejjebb ? Hogy a rábaban is ezt csinàltam tegnap .Tehát az is érdekel nem úgy mint rv .De nagyon jòl és kényelmesen lehet keresni vele a hülyéken.Gratuláltam is aki megtette.A másik a MOL lesz ami érdekes.Otp meg érdekes lehet de az is nehéz dontés meddig rúgják el és mikor lesz vége a háborúnak.Nagyjabòl ennyi ami szoba jöhet buxon mostanság.
kitiltottak a másikból.... de hogy miért..... mindegy,,,, ha ettől feláll nekik, legyen... akkor olvassák kavaszabi bélmozgásáról írt újévi memoárjait... az való nekik... az szint.... :-)
és ez az egy részvény van a tőzsdén? Az összes többi alulárazott, ez pedig túlárazott? Ezért van benned késztetés, hogy ócsárold folyamatosan, és boldog legyél attól, ha épp lefelé megy? Miért nem foglalkozol más papírokkal? Miért csak ez??
Kicsit feljebb mint Közép táv a nyerő tipp a zetején eladtam .Ki mondta hogy utálom ? Az etetést utálom, amikor irreálisan magas áron pròbálnak behúzni valamibe mesterségesen .Persze a tőzsde erről is szòl a storyròl de itt azért már túlzasba van esve .És mostanában minden jel ezt mutatja hogy így van
Te attól vagy boldog, ha megy lefelé?? Ez a fétised? Az előbb is írtam, és már legalább 10-szer feltettem az elmúlt 1 hónapban ezeket a kérdéseket, de nincs válasz... Ezért fizetnek neked, hogy papír nélkül ezt az egy részvényt ócsárold kora reggeltől késő estig minden nap???
Sokszor kérdeztem, de arra soha nem válaszoltál, hogy papír nélkül miért ezt a céget ócsárolod, miért nem bármelyik másikat? Miért teszed ezt ,kora reggeltől késő estig? Fizetnek neked ezért? Vagy ez a hobbid? Van nagyon sok, ennél sokkal rosszabb cég a tőzsdén, de semmilyen más topikba nem írsz, pláne, hónapok óta egész nap... Kivétel, hogy tegnap a Rába topikba is elkezdted ugyanezt. Szóval, miért csinálod, és miért pont ennél a részvénynél???
Szegény :D meg izzadok :D ? Olvass már vissza 1 hónapra, hogy miket írogattál, mert szerint te izzadsz rendesen. Tavaly még sokan az 1300-2000es szinteket sem látták és hasonlókat írogattak mint most te. Az meg, hogy melyikünk a szegényebb, ...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...