Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
https://24.hu/belfold/2026/02/13/onkormanyzati-ceg-hutlen-kezeles-koronika-interju/ "„Dézsi Csaba András mindenről tudott” – állítja a győri önkormányzati cég hűtlen kezeléssel vádolt korábbi ügyvezetője" A hivatalos kormányváltás csak valamikor április után várható,de úgy látszik a büntetőügyek már indulgatnak és a nyelvek is kezdenek megeredni. Biztos érdekes sztorikat fogunk hallani! Tán még A Tanú c film egy újabb részét is leforgatják. Elképzelem az mnb ügyben mi sz@rt fognak a szereplők egymásra kenni. Varga vallomása valahogy így kezdődhet majd: "Akkor még nem sejtettem....."😊
"Nem érzik hol a határ, szétverték ezt a meetinget!". --- Na szép, szemét 444! Marciminiszter nem tudott kihelyezett ülésezni: ez biztosan komolyan leszúrás lesz az első féléves magyar GDP növekedésben.
Ishat írta a szomszédban, ehhez nincs mit hozzáfűznöm: "Mond, el is olvastad a cikket?! A román kormány megszóritott, így "2025 egészében a román gazdaság mindössze 0,6 százalékkal bővült az előző évhez képest." Szeretett hazánk 0,3 százalékkal bővült bődületes eladósodás mellett. Orbánék fullba nyomták a kretént, a növekedés meg nem gyütt."
Néztem is hogy kalapgörbe, de eszembe jutott a kisherceg (kígyó és elefánt) és tudtam hogy a "normalabweichungsverteilung" ra gondolsz tuti :D magas léc volt na... :D
Nem mondtam hogy az megkerülhetetlen, de a sutább flooderereket megfogjá.. Igazából elég lenne, hogyha nem engedne 5 percenként új üzenetet írni, de monjduk lehetne őket szerkeszteni. De mindegy, mert neked NEM ez a célod.
Tudod a korlátlan net mire való gondolom😀 Főleg ha más fizeti... Mindenki oda gondol ahova akar.. Az én célom a fejekben rendet tenni fidNERnyák ügyben.. Napi szinten rágják egymást itt emberek, hogy jaj igy meg ugy a kormány. Micsoda jó pénzügyi politikát tol újabban.. Aha.. Tényleg...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)