Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
C0lumb0 ma, 09:06
https://www.penzcentrum.hu/gazdasag/20260107/olyan-allamadossag-krizis-johet-amelyre-20-eve-nem-volt-pelda-mar-latszanak-a-baljos-jelek-minden-egy-iranyba-mutat-1191288/amp.   
Ez mi a f@x? Így a Forint úgy a forint amùgy a forint már bunyózik is a forint mindent leterít ez már bohòcság ami megy.. olyan összeomlás jön hogy kõ kövön nem marad ha így megy tovább az eladósodás. Annyira jó és szép minden.. van egy olyan érzésem hogy hamarjában síràs lesz a vége a nagy römünneplésnek..
Boby
Boby ma, 07:08
Előzmény: #98211  kkv14
Felföldi Úr lehet, hogy olvassa a topikot,mert tartalmilag mintha csak neked írt volna választ. Lehet azt hiszi,még menthető vagy!😊 Volt idő mikor én is ezt gondoltam rólad,de már nem. Akkor tehát jöjjön Felföldi József facebook poszt:"Szürreális videófelévétel jött velem szembe a napokban. „Tiszta szívvel és tiszta lélekkel azon vagyok, hogy a Fidesz nyerjen, mert tudom, hogy … senki sem lenne jobb! Nincs tőle jobb! Mondhat bárki bármit! Ezek jönnek, éhes malacok. Lerágnának minden maradékot. Itt már szerintem jóllakott mindenki….” – mondta egy hatvanas éveiben járó Fidesz szavazó, ha a felvétel alapján jól láttam, akkor egy Lázár infón. A hallgatóság pedig vastapsban tört ki, miközben a mi Jánosunk elégedetten kuncogott.Miért szürreális? Mert a bácsi gyakorlatilag azt mondta el, hogy a Fidesznek azért kell hatalmon maradnia, mert ők már eleget loptak. A többiek pedig erősen egyetértettek vele.Egy normálisan működő társadalomban, ha a választott által megszavazott vezetőkről kiderül, hogy visszaéltek a rájuk ruházott hatalommal, akkor kérdés nélkül menniük kell, és még felelősségre vonás is vár rájuk.Nálunk meg az a hatalmon maradás fő érve, hogy a Fideszesek már jól laktak, így talán ők már kevésbé fogják szétlopni az országot. Szerintem az, amit a felvételen látunk, a Stockholm-szindróma iskolapéldája. Ami gyakorlatilag egy pszichológiai reakció, melynek során a bántalmazott áldozatok érzelmi kötődést, szimpátiát és hűséget alakítanak ki fogvatartóikkal vagy bántalmazóikkal szemben. Ez egyfajta túlélési mechanizmus az áldozatok részéről, ami segít megküzdeni a kialakult helyzettel azáltal, hogy a bántalmazó viselkedése racionalizálásra kerül. Magyarul a meglopott, megkárosított Fidesz szavazók is pontosan tisztában vannak vele, hogy milyen aljasságokat műveltek a vezetőik, de erről nem akarnak tudomást venni a vak lojalitásukban, vagy éppen meg tudják magyarázni, miért történtek visszaélések, illetve meggyőzik magukat, hogy más ennél sokkal durvábban széthordaná az országot, és amit a Fidesz csinált, az csak jogos étvágycsillapítás volt.De nem volt az!Nincs olyan, hogy jogos lopás vagy elfogadható lopás! Simán csak lopás van. És ha a következő kormánypárt lopni fog, akkor majd őket is le kell váltani, de meg lehet nekik adni az esélyt, hogy bebizonyítsák, hogy a bácsi állításával ellentétben ők nem „éhes malacok”.A biztos rosszhoz való ragaszkodás nem biztonsági játék, hanem öngyilkosság Magyarország számára! Mert aki közel két évtizeden át lopott, az nem fog más tenni a következő, meg az az követő kormányzati ciklusban sem. Addig fognak lopni, míg marad mozdítható dolog ebben az országban, ha meg minden elfogy, akkor külföldi hitelekből tömik tovább a saját zsebeiket, miközben az államadósság marad a magyar emberek nyakán generációkon át. Azt hinni, hogy a NER étvágya bármikor is kielégíthető, tévhit. Mert mindig van egy újabb kastély, egy hajó, egy szép föld vagy egy plusz nulla a bankszámla egyenleg végén, amit még el akarnak érni az elégedettséghez, a boldogsághoz. S az, hogy közben tönkretesznek egy egész nemzetet, senkit sem érdekel! Ne higgyük, hogy nem fognak lopni, csak azért, mert már meggazdagodtak rajtunk! Nekik semmi sem elég!
gyula1971
gyula1971 szombat, 17:32
-Ezek havi gyertyák-7-évre visszamenőleg a grafikonon.
-De a sárga volnal egy mozgóátlagot mutat-364 forintnál?
Milyen mozgóátlag ez?
https://kepkuldes.com/images/c846da889c44a253e5fcf1c5a4ccba62.jpg
Boby
Boby szombat, 16:18
Előzmény: #98216  N0MAD
"Tessék rákosifiókáknak, két tény:"
Ne add fel😊, de szerinted a fideszeseket érdeklik a tények!?
N0MAD szombat, 15:10
Előzmény: #98214  Spiller
Tessék rákosifiókáknak, két tény:
A magyar GDP 2025ben 2-300 milliárddlal nőtt (kb90-100.000Milliárd 0,3%a) 
A Mészáros és családja érdekeltségébe tartozó cégek értéke 2025 szeptemberére közel ezermilliárd forinttal növekedett.
new1 szombat, 14:12
Előzmény: #98205  kkv14
Szlovák, magyar felajanlas nulla .. és elfogadva ..
Spiller szombat, 13:30
Előzmény: #98210  kkv14
Minden értelmes ember azt teszi. A kádárfiókák nem ehhez vannak szokva.  Nekik a vállalkozó az rendszeridegen.  
Spiller szombat, 13:27
Előzmény: #98191  kkv14
igen. ATV-n bodpétereken bokrosokon okosodott emberek ezek. Megkapják a napi tápot és felmondják.  Köztünk vannak még a kádárfiókák is, azok is mindenfelé ott vannak. Egy dolog nem zavarja ezeket, a tények. 
Boby
Boby szombat, 12:58
https://youtu.be/2XbhJOtbg-s?si=Ozy195mCC1u6mzHo
Eddig méltánytalanul kevesek által megnézett beszélgetés. Gyurcsik Attila Concorde. Fő téma leginkább a forint.
kkv14 szombat, 12:52
Előzmény: #98208  Boby
Tisztázzuk már . Aki lop azt büntetni kell akár börtönnel. Mindegy ki az.
Másrészt,  ne gondold ,hogy attól, hogy börtönben rohadnak (jogosan) te egy cseppet is jobban fogsz élni! 
Ebben van a csavar. 
kkv14 szombat, 12:47
Előzmény: #98209  N0MAD
Hosszú vállalkozói múlttal mondom. 
Választások előtt a fő téma, mi a kockázat. 
Emelkednek -e az adó terhek?   Dolgozók adóterhe emelkedik vagy csökken? Dolgózói juttatások, központi kedvezmények nőnek  vagy csökkenhetnek?
Vállalkozói  befizetések nőnek vagy csökkennek? (társasági adó és egyebek)   Az elvonások mekkora összeggel nőhetnek vagy csökkennehetnek?
  Hitel kamatok nőhetnek vagy csökkenhetnek?   
Ilyesmik foglalkoztatják őket, mert a vállalkozás lényege a profit. 
Boby vállalkozói kockázat elemzője meg Lölőzik , meg Orbánozik. 
N0MAD szombat, 12:25
Előzmény: #98208  Boby
Mondjuk a vállalkozói kockázat elemzőt itt szedte fel. 
Hogy én miért lettem az nem akarom tudni. 
Boby
Boby szombat, 12:00
Előzmény: #98206  N0MAD
Dehogy ragad be! A fejtágítón kapják. Ki a központin,ki az m1-en,borson,blikken,sóbert norbin keresztül.A héten élőben is volt szerencsém ezekhez az éles késekhez. Nem én hoztam fel a témát,rég tudom,hogy felesleges ezekkel beszélgetni! Olyan mint ha a falnak beszélnél! És mindenre van válaszuk! Más is lop,más is saját családját részesíti előnybe,máshol is sz@r,máshol sem jobb,stb.stb.
N0MAD szombat, 11:33
Előzmény: #98205  kkv14
Hej, ha mondjuk nem mi llettünk volna a bot a küllők közt és a vétógépezet mindenkit elgáncsolva akár a saját érdekeinkkel is szembemenve még a végén lehet szimpatizálnának velünk.
Dhát hova is vezetne ez, ki kell tolni akivel csak lehet aztán áldozati pózba vágni magunkat ha a következmény bácsi beköszön.
N0MAD szombat, 11:30
Előzmény: #98203  kkv14
Neked időnként beragad egy két szó mint másnak zane szokott és akkor állandóan az szól a fejedben?
Boby
Boby szombat, 10:57
Előzmény: #98203  kkv14
Értem, hogy mint fidesz érdekvédő vagy ide helyezve,de legalább egy kicsit nézzed már meg, hogy mi történik az országban, hogy legalább képben legyél, mikor hozzászólsz egy témához!
https://youtu.be/3LwOy-Rwgqo?si=cs53VvPAA8Ev60ZS
kkv14 szombat, 10:17
Előzmény: #98202  N0MAD
Mondod mint vállalkozói kockázat elemző?
N0MAD szombat, 10:04
Előzmény: #98201  kkv14
nem kellene betiltani az állampárt elleni véleményeket és hangulatkeltést?
mondjuk rendelet úton kiiktatva a bíróságok jogköreit. Úgyse tudják mi az a jogállam, mondta az igazságügyminiszter.
kkv14 szombat, 09:50
Előzmény: #98196  Boby
"vagy nem lesz választás, vagy lesz .......ha mégis megtartják a választást..." A  vállalkozó úr kockázat elemzése maga a félelemkeltés. 
 Később ő mondja:    a Fidesz és a Ner fél....
A legszebb : a VÁLLALKOZÓ magára  vállalkozására" leselkedő  valamennyi kockázatában"  a saját vállalkozásáról egy szót sem említ.
Vagyis ez nem kockázat elemzés.
 Ez egy politikával kapcsolatos meglátás, szavazás előtti hangulatkeltés. 
Nyílván érdekből teszi.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek