Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lehet, hogy nem lopott, de mielőtt szentté avatnánk, kérdezzünk meg erről néhány zsidót vagy délvidéki magyart, akiknek őseit/rokonait gálánsan ill. könnyedén odadobta a gyilkosaiknak.
Valamikor ajánlgattak egy könyvet magyarországról ilyen témákban. Már nem emlékszem csak az Andrassy út maradt meg, ami a névadó minden érdemei mellett valami földtulajdon érintettsége miatt ott valósult meg, nem. túl jó útkapcsolatokkal. (ha rosszul valamire emlékszem akkkor bocs)
Szerintem számos korábbi kormányfő saját és körei gazdagodására használta fel a hatalmat (nemcsak nálunk). - Régeik közül pl: Bánffy Dezső, de Tisza-kormányt sem kellett félteni. Ezt az időszakot kifejezetten áthatotta a korrupció, és az elit gazdagodása az állami megrendelésekből. Ld. Mikszáth műveit. Szerintem sok hasonlóság van az akkori időszak és a NER között.
Azt mondja, hogy Magyarországon még ilyenre nem volt példa, hogy a miniszterelnök és családja vezetésével,előre eltervezetten fosztották volna ki az országot.
Ez sajnos így van. Lenyúlták. Hogy egy klasszikust idézzek: nem kicsit, nagyon! - Most kezdtem el hallgatni, de az elejével nem értek egy. Nem tartom sajnos példa nélkülinek. Nem véletlenül tudott régen is kialakulni pl. a panamázás.
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-A forint erő egyelőre a 382,1 alatt tudta tartani, így a korábban kialakult kis trenderősítő mintából még megvan a lehetősége a 375 megtámadására. A jegyzés még mindig a csökkenő trendben mozog, egyelőre forint ellen menni továbbra sem tűnik jó ötletnek. Napokon belül a 386,7-es szintet lehet megnevezni a vízválasztónak a long és a short irány között, mivel a meghatározó csökkenő trendvonal folyamatosan esik. Fordulós jelzés tehát továbbra is várat magára. Ellenállások: 390,6; 406,25; 410,1; 414,06. Támaszok: 378,9; 375.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)