Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ennél is egyszerűbb a képlet, vagy a gecire szavazol vagy a másikra, más értelmes választás nincs, és jobb sem lesz semmi, ha fel tudsz építeni máshol egy egzisztenciát ne várakozz.
Tudod pubi, senki sem mondta, hogy nekem bárkinek bármit is meg kell magyaráznia. Te most ennyire nem tudsz értő olvasni? Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor megérthetted volna azt, amit le is irtam. Azt, hogy ez egy FÓRUM, úgy nehéz bárkivel is értelmes beszélgetést, vagy értelmes érvelést végezni, hogy idejön, és annyit ír, hogy "legjobbak", meg "nem győzött meg". Miben? Nincs kifejtve. Ugyanazt írta le ez a kommenttársunk , amit te csinálsz. Leírod, hogy (elvileg) sem ez, sem az, de azt már nem fejted ki, miért nem választanád egyiket sem. Így nehéz beszélgetni, de akkor mi a francnak irogatsz ide? Vagy ezek szerint te élvezed, hogy beböfögsz egy mondatot, aztán elhúzol, vagy csak kötekedsz azzal, aki mondjuk beszélgetni próbálna veled. De nyugodj meg, többet nem teszem,mert értelmetlen, egy normális összetett mondat megalkotására sem vagy képes.
Fo$rint nem is értem tegnap mekkorát zuhant, amikor 1 csomó minden mellette áll: jó külkermérleg (mert a fogyasztás csökkenése miatt már alig vásárol a nép és a cégek sem nagyon fektetnek be) börzsöny aranya, aranykészlet, amerikai guruló dolláros védőpajzs, hasító pozitív előjelű gdp, magas alapkamat... Ezek alapján már ma paritásban kéne zárnunk! Mert a legfontosabb, hogy jön az erőt adó péntek este! És a miKULÁS is tuti valami jót hozhat csak!
Onnan tudhatjuk hogy andras-80 egy báránybőrbe bújt fidesz szavazó, hogy 2025 év végén nem fáj neki eléggé a boltok polcain a 1500ft-os kilós kenyér és többi termék ára, vagy az, hogy fizetheti a százezres magánegészségügyet ha fáj a foga, gyomra, lába, keze stb, hogyha nem akar egy sima SZTK beutalóra 2-3 hónapot alsó hangon várni vagy ő, vagy a családjának bármelyik tagja. Vagy ha a nyári szezonban mosolyogva fizeti ki a 4 fős balatoni 1 hetes FP szállást 6-700 ezer forintért. Az sem gond, hogy ellopták azt MNB lóvét, hogy a haveroknak fizeti a gáz, villany, telefon számlát, a banki hiteleit (magnet, gránit MBH, és nincs olyan hely szinte már az országban, ahová ha elmegy egy hétvégére, az ne a főnök haverjainak fizesse a cechet, legyen az egy hotel, vagy borászat. És a sort napestig lehet sorolni. Mézesmázosan elő van adva, hogy neki ez mind rendben van,nem zavarja, hiszen ő jobban él. Tudjuk,lapozzunk.
Máma reggel olyan erős a FO$rint 383at nyaldosva a 200hetes MA tekintve,
mint 2017 augustusában 305ön volt. Nagy seGGícség ez a mAGYAR
csalá(r)doknak! https://imgur.com/a/lzZhZux
Jelzést nem kell viselni, a kommunikációból hamar kiderül, hogy ki kerget hiú ábrándokat.Ki hiszi, hogy a pedofidesz intézkedései árréstop, ársapkák, pénzosztogatások célzottan,... jÓbÓÓldali népnemzethy ómAGYAR mélykERESZténykonzervatív szhuverén és nem kommcsi intézkedések. Meg elég olyanokat mondani, hogy mindegy mennyi az euró, mert ittHUN Fo$rint van. És már tudni is fogjuk, hogy hanyas a kabát ;)
Az a baj, hogy nem érted a Fidesz által saját magára szabott választási rendszert. Szavazhatsz bárki másra, akire akarsz, de azzal Orbánt és a Fideszt tartod hatalomban.
Vicces fiúkák vagytok ti itt páran. :) "Tisza nem lesz képes meggyőzni arról, hogy a legjobbak, akkor nem rájuk megy a voks". Mi az hogy "legjobbak"? Mik azok a témák amik téged meg tudnak győzni? Nagyon relatív ám az, hogy kinek mi számít. Neked mi? Idejössz, beböfögsz egy ilyen mondatot, de azt nem fejted ám ki, hogy téged mi alapján tud egy párt megszólítani, mik azok az értékek, amik alapján te bizalmat tudsz szavazni valakinek. Ez így karcsú ám.
Már látom, ahogy áprilisban vadászni fogtok azokra, akik nem szavaztak a Tiszára. Ha nem nyer, azért, ha csak feles többséggel nyer, azért. Viselnünk is kell valamilyen jelzést, hogy könnyebben levadászhassatok minket?
Lefo$oztunk volna? Én a magyar fizetőeszközre írtam, hogy FO$! És nem az talán? Vagy rád írtam volna ilyet? Még akkor sem, amikor feltettél egy képet és az üvegasztalon megjelent a tükörképed ;) Egy jó kis videó, ahol láthatjuk, hogy ilyen kormányzás mellett nem is csuda, ha minden épül le és értéktelenedik a pénzünk. No meg páran csilliárdossá válnak.. https://www.facebook.com/reel/1421287159664200
Most, hogy így mondod, belegondolok és lehet, hogy bolond vagyok. Mivel nem közszolgának mentem és viselkedek kiskirályként. Elvileg okosabb vagyok (csomó végzettség, nyelvvizsgák...) és értelmesebben kommunikálok, mint lölő és hozzá képest sehol sem vagyok. Igaz nem jutott a lopottból piaci alapon meg képtelenség ilyen magasságokba törni. Én csak arra szerettem volna , hogy a valós egyensúlyi árfolyam közel sem ott van ahol lennie kéne. Ezt a múltkor egy fórumtárs is megerősítette, hogy németben vett talán táskát és a nemzetközi árcetlin nem éppen a jelenlegi árfolyam, de még közeli sem volt, ha jól emlékszem 5feletti. Sok unortodox kanyarban előző itt a piros hun a piros módszerrel +1,1% váltásiadóval ... A Fo$cizás meg nem esett jól. Mivel a nép egyszerű gyermekeiként, aki nem részesül a közpénzlopásból, az mindenkit sújt, amiket leírok ;)
"Ha a Tisza nem lesz képes meggyőzni arról, hogy a legjobbak, akkor nem rájuk megy a voks. A képlet valóban egyszerű. Ha Orbán nyer = viszlát Magyarország..." --- Ez felettébb érdekes: ha a Tisza nem tud meggyőzni, akkor bevallottan másra szavazva inkább ahhoz asszisztálsz, amit "viszlát Magyarországként" jellemzel. Ez valamiféle duplaprotest hozzáállás lehet...
"Ha a Tisza nem lesz képes meggyőzni arról, hogy a legjobbak, akkor nem rájuk megy a voks." Igazad van, akkor inkább maradjon Orbán még évtizedekig. Ezek szerint még nem fáj neked eléggé, ha inkább a szavazatoddal őket támogatnád akár úgy is, hogy egy másik kis pártra voksolsz. A Pedofidesz által a választási rendzser többszörösen saját maguknak kedvező módosítása után egyértelmű a képlet, rájuk szavazol vagy arra, hogy le legyenek váltva. Nekem sem a szívem csücske MP, de neki van egyedül esélye ezeket eltakarítani. Igen, 4 éve Gyurcsányék esetén is ez volt, akkor is minden, nem a legnagyobb ellenzéki pártra adott szavazat a Fidesznek volt jó, ahogy most is. Ezt a választási rendszert a Fidesz találta ki, csak 1:1 elleni küzdelemben lehet ebben a rendszerben leváltani őket, ezt még most sem értik sokan.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)