Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Győztünk ??!!? https://www.portfolio.hu/gazdasag/20251014/akkorat-szolt-a-magyar-elelmiszerarak-robbanasa-hogy-meg-most-is-visszhangzik-792896 Azért félelmetes, hogy élelmiszer inflációval pl Kolumbiát is megelőztük, kummulált infláció 49,9% az élelmiszer pedig 81,6%... És gyanítom ezek még a hivatalos inflációs adatok alapján a nem hivatalost meg mindneki számolja ki magának... Még szerencse, hogy a lakhatás nincs benne.. bár így is látszik a holdról.(Financial times, de annak a forrása kérdés, nincs előfizetésem)... Zebra, Zebra, Kastély!!!
„Bibó István szerint, a zsákutcás magyar történelmi fejlődés torzította el a magyar néplelket. A szabadságharcot vérbefojtó Ferenc Jóskát is, az orgoványi gyilkosokkal, a tiszti különítményesek vérengzésével, Trianon elfogadásával hatalomra kerülő Horthyt is, és az esztelen gazdaságpolitikával, kíméletlen megszorításokkal a népről hét bőrt lenyúzó, a demokráciát eltaposó Orbán Viktort is rajongva tudják szeretni a magyarok. Ezt mondtam. Ezt vállalom”
itt vagyok Opatijában szálloda a tengerparton 4* félpanzió+ összesen 170 ezer + 60 liter gázolaj (1.35 ért) meg 20 juro pályadíj. Azt sem tudom mi az a Balaton már :) - igaz foglalni tudni kell mert ugyanezt a múlt héten 2x ennyiért kaptam volna.
"a magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: 'ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ'. De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!"
Milyen furcsa, az egyik eltűnik, a másik feltűnik... ezek vagy váltott műszakban vannak, vagy 1 személy van mögöttük több acc. al. Komolyan nem értem az ilyet miért ne lehetne kiszűrni... ip cím, vagy ne adj isten eszköz mac alapján. Minden acc, max 3 macről használható (pl telefon és számítógép). ha több account is ugyanarról a más ismert macről próbálkozik akkor tiltani... nem lenne annyira bonyolult, de a portfólió cikkei alapján is tudjuk miért nem csinálnak ilyet. (be vannak kötve ők is, és hagyni kell a "harcosokat" érvényesülni, megdolgozni a fizetésükért....
Igazi nudli hozzászólás, két szavas idézetben két hazugság. “Genetikusan alattvaló”. De ennek semmi köze a vezérimádatodhoz, se a rendeleti kormányzáshoz.
Rettegsz még? :) Orbán főnököd dossziézik! :) "Semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve, minden el lesz rendezve." További jó rettegést Ibiza Nudli zajec Spiller, hivatásos dossziézástól rettegő pedofidesz propagandista. :)
Nehezen viselik a más véleményt a magas tudastol is osszetoporidnek. Hol vannak ezek mokkat. Ezek ilyenek. Hogy is mondta a mester? "generikusan alavalok."
Nálam 375-418 a réndzs. De jon majd a szines ceruzas bacsika jön oszt leszedi rólad a keresztvizet. Nem hiszek a TAban de amiket írsz az nagy tudást takar. A sok nagyarcunal ennek nyoma sincs. Nem tudom mennyire sikeresen kereskedsz ezzel. Raadasul amiket írsz ennek a komplexutasnak nyoma sincs más TA fanoknal főleg nem az önjelölt guruknal. Amit látok az az a fibo számok tényleg a termeszet rendjenek számai. Mint a pi a primszamok és fibonacci számok.
Jól kib.. Ol mindenkivel. Nyáron siparadicsom télen jugo tenger. A haveri szakertok is erosodest várnak forintra... Egy? Száz. Nem te ülsz fordítva a lovon? Talán a kisebb arc és lejjebb engedett orr és többet látnál. :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)