Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A szavak szintjéről egyre inkább a tettek felé mozdulnak el....és ez nem bíztató. Én úgy érzem, hogy mindennapal ami nem az ő népszerűségük növekedéséről szól, egyre közelebb kerülünk Moszkvához.
Átlagos embernek átlagos helyzetekre szuper. Speciális problémák viszont lehetnek. Saját példa: szelfivel regisztráltam, minden klasszul ment, mígnem egyszer másik telefonon akartam a továbbiakban használni. Azt mondta, igazoljam magam azon is szelfivel. Nyomtam a szelfiket, mint süket a csengőt, de folyton azt mondta, hogy nem egyezik a regisztrált képpel. Ez a számomra azt közvetítette, hogy lehetnek nem várt problémák a hozzáférés körül, ezt én kockázatként értékeltem. A régi telefonról elutaltam az összes rajta levő pénzt, oszt szevasz.
Úgy látszik, hogy vannak akiknek viszont félnie kell! Lekapcsolták Káncz Csabát. Szent-Iványi István posztja. "A célkeresztben most Káncz Csaba. Egy újabb"kémügy" a láthatáron? Most éppen Káncz Csabát kívánják besározni, kémgyanuba keverni, aljas politkai okokból. Káncz Csaba jeles magyar külpolitikai újságíró, az egyetlen nálunk, aki naponta készít nagyon informatív összefoglalókat a Káncz Csaba geopolitikai jegyzetei-ben. Mostanság már tízezrek kezdik a napot a kora reggeli geopolitikai jegyzeteinek elolvasásával. Illetve csak kezdték, mert Káncz Csabánál a rendőrök házkutatást tartottak és a számítógépét, a fő munkaeszközét lefoglalták és azóta ezt már nem olvashatják.. Ezek nagyon hasznos rövid összefoglalók voltak a legfontosabb nemzetközi fejleményekről. Az persze igaz, hogy Káncz nem csinált titkot abból, hogy nem rokonszenvezik a NER-rel. Talán éppen ezért került célkeresztbe. Abba belekapaszkodva, hogy sok évvel ezelőtt, több megrendelője közül (ezek között volt akkoriban egyébként még Habony Árpád is) volt egy brit konzulens cég, amit nyugalmazott MI6 tisztek hoztak létre, próbálják őt kémgyanuba keverni. Tehát nem az MI6, hanem az onnan kilépő, immáron a magángazdaságban tevékenykedő tisztek polgári konzulens cégének készített elemzéseket nyilt információkból. De ez is már évekkel ezelőtt volt. Nem is lenne érdekes, ha a NER most nem került volna nagyon nagy bajba a pedofil vádak kapcsán. Egy ország kérdezi, hogy ki az a titokzatos Zsolti bácsi? Erre nem tudnak, vagy nem akarnak válaszolni, ehelyett most egy nemzetközi összeesküvést szeretnének az ügyből fabrikálni, amihez szükségük van valakire, akit a kémváddal gyanuba lehet keverni, mint a kormány megbuktatására törő nemzetközi erők ügynökét. Aljas játék, ami egyszerre mutatja a NER pánikrohamát és egyben a gátlástalanságát is a félelem miatt, hogy a hatalmukat elveszíthetik. A módszer jól ismert a putyini Oroszországból, a licensz feltehetően onnan származik: aki nem ért egyet velük, az biztos ügynök, kém, diverzáns. Tiltakozzunk együtt a putyinizálódás újabb lépcsőfoka ellen!"
Nagyságrendileg többet tartok ott már nem is emlekszem hány éve. Nagyobb tétel is átpördült rajta bár akkor már kertek adatokat, de adőbevallás kéznél volt, meg a lakáseladási szerződés is. Azőta nem kedeznek semmit.
Lehetni lehet, nekem "régi" felépített számlám van,volt már hogy 7 utalással tettem rá 7000€-t semmi gond nem volt (Német bankom 2k-t valamiért nem engedett egyszerre átteni Gpayel). Arról fizettem anno a első kocsim, semmi gond nem volt. Azóta is havi 1-2-3k €t rakok rá és mozgatok számlák között, de eddig semmi gondom nem volt, igaz mikor kérték megadtam a német adószámot és azóta elvileg "német" revolut lett.. Nem tudom ez befolyásol e valamit.
Több mint 6 éve van Revolutom. Eleinte én is tartottam tőle, csak pár százezret mertem ott tartani, aztán egyre nagyobb összegeket. Nagy ritkán kérnek adatokat, most legutóbb a lejárt személyim helyett kellett megadnom az új számát. Amúgy eddig, lekopogom, soha semmi bajom nem volt vele.
Szinte fixen 3-4 ezer euro van nálam szabadon és még kamatozik is. Jobb, mint a magyar állam EMÁP-ja, ami lehúzna 1%-kal azonnal még euro esetén is, ha eladnám, miközben csak 2% az éves kamata kb., piacon meg fizetik a 4-5%-os euro kamatokat.
Azok a sztorik azért meredekek. Nekem hitelem van ott, igaz a gyüjtő számlán már ~60% a megvan. Ha annak lábakélne azt hiszem a vérnyomásom átütné a plafont. De ezzel gondolom mindneki így van.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)