Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-Private Banking friss:-EURHUF napi: Kritikus szintről fordult le a görbe.
Amennyiben közel marad a piros trendvonalhoz és
alatta oldalaz csak, akkor később újabb long
szituáció jöhet.
A jelenlegi minta szerint a 402,5 és a 398,4 nagyon
erős támaszok.
Ha átvinné a piros csökkenő trendvonalat, akkor
viszont teret nyitna a 418-421,9-es zóna felé.
Ellenállások: 410,1; 414,06; 421,88; 437,5.
Támaszok: 398,4; 390,6.
Egy aránylag új műszaki cikk ára esik és az torzíthatja a példát, ha fix lenne az árfolyam, lehet az ár tovább esett volna! Az elődmodellje májusig esett tavaly, nem volt benne hupli. Ugye tavaly májusban volt a FO$rintmélypont.
Nézegettem egy telefont kategóriában. Januárban jött ki szépen csökkent az ára 110 környékéről, viszont április 2.-án megállt a csökkenés, pár napig stagnált az ár, majd elkezdett emelkedni, most 85e. 2500 FO$rintot emelkedett tizenpárnap alatt. Csak én akarom belelátni, hogy az árfolyamváltozás miatt van? Vagy tényleg ez miatt emelkedett vissza az ár 1,8%-ot? Pont április elején kezdett megugrani a FO$rint a 400 as szintről. Ki lehet mérve az ár patikamérlegen. Nem tudom mennyi lehet a beszer ára egy ilyen telefonnak, de 2,5% FO$rintugrás generált 1,8% áremelkedést . Régebben kuszaszem arról beszélt, hogy 1% FO$rintromlás generál 0,3% inflát. Valaki meg azt mesélte nekem 2022 októberében, hogy 1% romlás 1% generál. Jelenlegi terméknél , ami nem mondható el minden más termékre gondolom (lehet több és lehet kevesebb is (ezt csak a mélyÓmAGYAR népNEMZETTHy büszkék és a mivagyunkalegjobbak mindenben ria ria emberek miatt írtam (az ilyen kopaszoszt fan szinten lévőknek))) 1% FO$rintromlás 0,72% inflát generál.
biztos, hogy van, csak nem árulják el a spekik miatt. amúgy egyszer úgyis meglódul az euró, mikor a ner elkezdi menekíteni a pénzt. 1 év van hátra nekik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)