Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
de mi ez a nagy sietség? nem aznap adják át a hatalmat... vagy esetleg aggódnak hogy az eredménytől függően már nem lesz olyan készséges a pribékség, csibészség meg a többi 'független' hatalmi ág?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tud-e bárki olyan európai bankot ahol él a 100 000 euróig érvényes EU betét garancia, de a le nem kötött euróra fizetnek 1-2% kamatot. Nagyon köszi
Szerintem ezek nem mernek kockáztatni, nem véletlenül költözött ki récsölke az egész pereputtyal Marbellára már a 22-es választások előtt hónapokkal. A lótifutik majd maradnak darálni a papírokat, törölgetni a fájlokat, de a nagyvadak nem fognak itthon várakozni, az zicher.
valami képviselő kikapta az ajtófélfát - mert joga volt hozzá. 'tolcsi vitte a kasszát - mert nála volt a kulcs. orbán mindegy hogy marad vagy megy, ha marad, ha megy 'we are cooked'
Jogállam van, de csak a Fidesz-KDNP pedokoalíció szabályai szerint. Amire ők azt mondják, hogy jogos/nem jogos, az a reális, ha egyet értesz vele, ha nem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)