Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha kicsit is szakmai lennél akkor tudnád hogy devizát kár is felemlegetni, csak a valuta játszik. Hogy gyómöszölnéd a devizát befőttesuvegekbe? Pendrájvon? Vagy belezárod a mobolod? És ha lemerül? Mar ezen a ponton lelepleződtél. Amúgy meg milyen a kérdes egyáltalán? Persze hogy szívnak, ez konstans. Adott az államkincstár 19% kamatot arra a szar euróra, dillárra? Naugye. Yuanra meg pláne nem. Jó, lehet rubelre adott volna, de prüsszel megtiltotta a magyarok gazdagidását. Kulonben is ez eurhuf, hagyjuk a tóbbit.
Ez egy zseni, 25% vám eu-ra, ameddig máshogy nem gondolja: Az Egyesült Államok elnöke azt állította, hogy a 27 országból álló uniót azért hozták létre, hogy „kicsesszenek az Egyesült Államokkal”. A mondat eredetiben úgy hangzott, az EU “was formed to screw the United States”. Fantasztikus év! Majd mi kimaradunk:D
Latszik,h neked nem szamit semmi,a magyarok lelki bekeje sem,es importalod az imperialista olcso szemetet,ahelyett,h a csucs magyar termekeket arulnad ketszer annyiert. Egyertelmu,hogy egybites haboru parti vagy.
Odáig nem fog elmenni szerintem pont ezért. Ha pedig mégis (mert ebben a korrupt, agyonadóztatott országban bármi lehet), akkor a magyar termelésnek valóban kampec.
Valahogy feltűnt. Péntekre valamit dobnak azt hiszem. Amúgy, ha eurhuf 380 meg alá megy, akkor a jovanezigy magyar termelés mehet a levesbe, már írtam korábban. Vége lesz, az import kinyírja. Sajnálom, nekem jó lesz, meg a piacnak, a vevőknek, a gombokért privatizált, de azóta is ímmel-ámmal fejlesztett magyar cégeknek kikerekedett szemek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)