Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Miért? Szerinted hiányzik? Ne legyél okosabb a piacnál! Az árfolyamon azt látni, hogy ez a kifizetett kamat a befektetőket abszolút nem aggasztja. Lazán kiköhögi ezt az államkassza.
Szeles ido van ma,nyunyoka,gaguse...osszefujt titeket ma rendesen 😃 a vilag nem mellettem ment el peldaul,te ugatod 2 eve az ezret,de nem kell,hogy a valosag zavarjon ,szorakoztatoak vagytok egy rovid ideig mindig ✌️
És ez az irdatlan hozam, amit kifizettünk az adófizetők pénzéből, ez természetesen nem hiányzik sehonnan. Ez a feleslegesen magas kamat az Orbán kormány ára. A bizalomveszés ára, sok százmilliárdos tétel. Lehet sikerként elkönyvelni egyik oldalról, de attól még az ország szempontjából ez nem siker, sőt, baromi nagy kudarc, hogy ennyi kamatot kellett kifizetnünk, hogy pénzhez jussunk.
Egyre tragikusabb a fos EUR helyzete. Lassan már csak a 3 évvel ezelőtti ft árfolyamot adja meg érte a piac, miközben a forint termelt 40% kamatot. Ebből kivonjuk az EUR kamatot, és megkapjuk hogy 2022.03-ota kb 25% -al gyengült az EUR! Gratulálok azoknak a félrevezetett embereknek akik az elmúlt 3 évben a ft ellen spekuláltak!
Erősen megkérdőjelezem bármilyen tudásod, ha egy anonim fórum alapján hozol döntést. Ennyit a "beültetésről". Ha neki ott jó volt,akkor mit görcsölsz rajta? Ha utána hozzájutott egy üzleti lehetőséghez, amivel nagyot szakít, akkor tökmindegy, hogy 399,vagy 410,főleg, ha a 399-cel már lemaradt róla. Jaj,bocsánat, eurót csak befőttesüvegbe,ez volt itt a nagy bölcselet... :)
madein (ki tudja,kinek a klónja) beígérte,kérdezd meg, hogy milyen verzió mutatott oda, és hogy hova varratta magára. 398as betonfal,ha szignifikánsan törne, akkor azért felcsillanna a szemem.
kissé a múltban ragadtál...nem baj,kiváló célközönsége vagy a trianonozásnak. Ingatlanvétel lesz, nekem a 350 csodálatos lenne. Valaki megígérte, hogy jön,csakhát nem jön.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)