Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
hát még a teher szerelvény, ami ugyancsak emelkedik nem keveset és nem 2, hanem 1 évente lesz! De ez sem fog inflációt gerjeszteni.. Csak az éves gyakoriságra váltás 100% emelés. Taxisok sem véletlenül sírnak!
Muszaki vizsga februartol 25-30ezerrol 50.000 kornyekere emelkedik. Tureshataron belul 4 szazalek. A hulyenek is megeri a kis megtakaritott penzet forintban tartani. Engem meggyoztetek 😃
Speciel én nem vagyok egy jó spekuláns, de ősszel 350-360 körül sok dollárt vettem, majd a Trump rally alatt megforgattam őket amerikai kis vacak részvényekben. Nyilván nem kockáztattam annyit, mint amennyi PEMÁP-ban csücsült, de arányaiban jóval többet hozott. De annyira az az adag is jól érzi magát, amely a Wise sima blackrockos alapjában van lekötve. Szóval ha még én is megláttam a lehetőséget, mások nálam sokkal-sokkal jobban jártak.
Euros allampapir,euros befalap. Vagy ezek tovabbra is szitokszavak? Engedjuk mar el a befottesuveget... En nem ilyenbe raktam,de azert vicces,h a Pmapon kivul az elmult ket evben (371en lazan vehettel eurot mar) sokaknak nem letezik mas alternativa.
400-ért occo , -ajándék.... 2022 év végén HUF szavazáskor szinte mindenki 420- 450-et várt . Hozzáteszem én is. 2év alatt bef alapok , állampapírok teljesítményéhez képest a 412.- mit mond? Vagyis ?
Lehet azért nem alszik a nép, mert várja a repülőrajt kánaán beütését és ébren akarja megélni ;) Másik eshetőség, hogy a gombon lévő újjal várja a török út eljövetelét! Nem akarja megvárni, hogy teljesen ki legyen fosztva, ne csak félig.
Mikor megjönnek a cunamik általában már késő menekülni.. Az a pillanat amikor az ajtók záródnak és szűk lesz az ajtó... De ne legyen igazam... most még kiutal a kincstár és nyitva a határok... Én nem várom meg a sorozásról a levelet... (előbb leszek más állampolgár gyorsan...) De ne legye igazam. Szerintem ezt a polipot (ha ők direkt nem akarják) akkor nem fogják leváltani. Nekem az opció hogy 26 ig mindent kimentenek + kádárokat jó mélyen bebetonoznak + alapítványosdi. Következő kormány úgyis 100% bukta, kifosztott költségvetés + kádárok stb miatt aztán majd jönnek mint megmentők megint vagy 20 évre... Közben az emberek kifosztása az eddigi eszközökkel folyamatossan (infla, Ft árfolyam, adók...) haverok meg úgyis jól lesznek. Szerintem aho borulhat azaz hogy a NER autoimmun betegséget kap, ha nem tud eleget "lopni, vagy szerezni" és felfalja saját magát.... abba politika is 100% hogy belebukik... de az nem egy szép átmenet, hanem mohács... hát ha ez kell ház jöjjön...
Hat ez az a jatek,amikor 3 ember fut 2 szek korul,es ha a zene vege,akkor le kell ulni,de egy embernek fixen nem jut hely. A kulonbseg annyi,h most nagyon sok embernek nem jut majd hely,ha a zene elhalkul. A kerdes,hogy ennek tudataban mit csinalsz 😏
Namármost ha nagy valószínűséggel valahol két rossz opció következik akkor mi a logikus lépés? Ha nem tudod hogy a piknik közben a felhőkből a réten jégeső lesz vagy vilámcsapkodás akkor az a megfejtés hogy kivárod vagy az hogy összepakolsz és indulásra készen állsz? (esetleg van villámhárítod vagy lakóautód) Nem csak téged kérdezve, magamat is, nem kell e mozdulásra készen állni ha jön a szarcunami jó esállyel?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)