Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerencsére(???) nincs, úgyhogy tiszta lelkiismerettel szidom őket. A 80-as években majd minden nyarat Dubrovnikban töltöttem, de szar is volt.... Csak tudnám, mégis minek mentem mindig vissza??? :-))
Egy valamit nem értek. Azt szajkózták, hogy így biztonságosabb lesz. Kíváncsi vagyok, hogy hány ügyfélnek törték fel a fiókját közel 20 év alatt. Lehet, hogy egynek sem? Akkor meg mi értelme volt ennek a cirkusznak? Mert, hogy biztonságosabb nem lett, az az egy biztos.
Meg varnek egy olyat,hogy a kerdeseimmel provokallak,meg hogy brusszelitak fizetnek. Lasd Lazar,mikor ravilagitott az rtl riportere a nyilvanvalora. Gyonyoru fraktal...😃
Oktatasuk hol all? Egeszsegugyuk? Mennyi a letminimum alatt elok szama? Hany liter benzint tud venni egy atlagember a fizetesebol? Mennyi a varakozasi ido egy MRIre? Hol vannak az eu atlaghoz kepest dolgokban? Hol vagyunk mi? Akarsz populista jatekot jatszani?
Röhej. :D Egy újabb gumicsont, addig sem beszélnek Rogán kitiltásáról. 14 ezer milliárdból kilóra megveszik a "független" ügyészséget, bíróságot, rendőrséget, stb....
"Bíró Ferenc a vagyonkezelési szabályt megszegve közel 14 millió forint vagyoni hátrányt okozott az Integritás Hatóságnak"....14 millió és a mondjuk 14 ezer mlliárd az semmi. :D
A spanyolok a "háborús inflaciót" is lehozták kb azzal,amit most nálunk idénre hazudik a KSH. Erről ennyit, nagyjából ezzel mindent is elmondtunk erről a korrupt bagázsról,meg ahova az ország jutott.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)