Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szomorú, de jelenleg két út van: 1. Az alkoholizmus A másik járhatatlan. Komolyra fordítva ha maradnak suivatnak tovább. Ha mennek akkor meglátjuk belülről milyen szinten lesznek homok a gépezetben, bot a küllők között.
Nem biztos,hogy jol latom,de a kormanynak mar kb ket fokusza van osszesen. Az egyik,h porgessek az afat,mert mas bevetel gyakorlatilag nincs,a Ner meg elegge nagyra hizott mar. A masik,h valahogy kihuzzak 26ig,a legkisebb arcvesztessel,es addig a leheto legtobb dolgot kitolni meg magantoke alapba,meg a nagy halak kezebe,arra az esetre,ha esetleg megsem jon be a 26. Mert akkor ugye kell a B terv,miszerint a lakossagot kicsit megfingatjuk,mivel elarultak minket,lasd Paks,meg azok a varosok,ahol nem a fidesz nyert. Tevedes joga fenntartva,de en mas normalis intezkedest nem latok,igaz,ez kb az elmult sok evre is kimondhato. 26 vizvalaszto lehet,mert en szemely szerint nem hiszek abban,hogy egy ilyen polipot bekesen le lehet valtani anelkul,hogy konkretan levagnak,megsemmisitenek.
Nagyon negatív a hangulat, el vagytok szokva a negatív sikerektől, úgy tűnik. A forint csak felcsökkent egy picit, van ilyen. Egyébként meg akkora az 500 milliós közös piac extern hatása, hogy minden is belefér.
KáderSH szerint 3,7%-os volt a 2024-es infláció, miközben a forint cirka 8%-ot gyengült 2024-ben, már itt erősen sántít a dolog. Minimum 4-5% el van csalva.
Aggódjanak csak, ők hozták össze ezt a kuplerájt. Remélem, hogy a helyén lesz a PMÁP tulajok esze és ilyen 6,5%-os pitiáner kamatra (ami még az éves forintgyengülést se fedezi, nemhogy reálhozam legyen még rajta) nem finanszírozzák tovább a pedofideszt.
A mi lett volna HA mesét már mindenki ismeri... ha vettem volna 1000 bitcoint mikor 2 pizza ára volt, akkor most multimilliomos lennék... Én itt most azt nézném meg, hogy a bel és külföldi inflával növelve a árfolyamokat hol lennénk, mert az annyira azért nem magas mint amit leírtál. Persze köszönöm, ez rávilágít, hogy a KSH mit gépészkedik és hogy a valóság még innen hol lehet azt mindenki látja a havi kiadásain.
Ezen sírjak vagy nevessek?! Hajrá csak összejön az a 4.4% most kimutatott infláció. Ha nem, az megint csapda. Kénytelenek lesznek évközben emelni a nyugdíjszerű ellátásokon, de miből? Ha a PMAP pénzből kenyeret veszünk az tovább fűti az inflációt. Ha kamatemeléssel erősítjük a forintot a most idehívott de még be sem indult külföldi gyárak kapnak egy pofont és már bonthatják is le az üzemet.
Valaki szóljon ktamasnak, hogy Lidlben drágult a kenyér. Nem ott szoktam venni, de mellette megyek el és kívàncsiságból nézni szoktam. 559-ből lett 859 Ft és az egyéb pék cuccok árai is ugrottak. A 799-es kenyeréből vegyen sokat, tegye hűtőládába, mert nem sokáig lesz màr annyi.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)