Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az időpontból azt gondolom, hogy főleg amerikai vevők váltottak/vásároltak. Igazából csak az érdekelne, hogy egy ekkora tétel mozdíthat-e a devizapiacon?
Lopásban talán, bár a nagyságrend nem egy lapon íródott. Viszont az ellenzék legalább nem kente be nemzethy és szent hagymázzal, és nem pukkasztotta le az oktatást és az eü-t, nem hozta vissza az ÁVH-t, nem csinált viccet az alkotmányból. Nem győzködlek (ezúttal :)), csak az egyenlőségjel bántotta a szememet.
eu-s pénzeket remélik. a lengyelek a választások után 10%-os mentek (bank részvények), benne van a reménysugár. holnap úgyis kiderül, mert ma meg kell szavazni, holnapra közlönyben benne kell lennie... egyelőre a forint nem ezt mutatja, egyelőre.
Ahhoz egy picsánrúgott, megdönttöt zsiráf kellene, de a leveleket a fáról szedi nem a földről. egyelőre a 381.5 is csak sáv alj, amit törni kell, nem beszélve a 380-ról, amiért legalább 10 napon küzdött. de persze benne van,h HA tényleg jönnek, ha jönnek is, nem most, hanem 1-2 hó múlva, akkor van esély az erősödésre. addig lehet meglesz a 390:D.
“ Nem nyilatkozom itt, az ilyen jellegű témákról, amott írok._)” Jogos. Csak múltkor óta furdal, hogy ahogy látom kb mindenben egyetértünk, és ebből hoztad ki az xedet. Ok, ellenzék se jó, aláírom ezt is. De azért….. tényleg nem értem.
nap végén szeretek rajzolgatni, tényeket rajzolni: https://kephost.net/p/MTA0NjUwNw.png merthogy, senki nem jós... szépen szedegeti a lábát a lépcsőfokokon. A mostaninak az a különlegessége, h szintet lépett, egyelőre, durván a sáv közepéről próbálkozik ugrani a kicsi bolha, mint mi az EU-ban.
Bosszantó. Már 3x zárhattam volna a pozimat 383,5-nél. És újranyithattam volna akár 382 körül. 1,5 HUF nyereség, abból a bukó 0,7 egység durván, tehát 0,8 nyereség. na mind1. Ha zárom, tutira rakéta 384 fölé..:)
a 2h elég sündisznós most, minden irányban 382.3 alá nem zárt a 4h-s. épül az újabb ugródeszka, egyelőre. ami persze bármikor eltörhet.
Törölt felhasználó2023. 12. 12. 16:27
Eurhuf tökéletes csodaló, akinek a nyereg mögé egy seprűnyelet erősítettek az ég felé. Vagy vágtat, vagy legelészik, ez a két irány szokott következni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)